Početna Zabava Zanimljivosti Pedagoška astrologija: Kakvi su roditelji Blizanci?

Pedagoška astrologija: Kakvi su roditelji Blizanci?

Ukoliko verujete u horoskop, biće vam zanimljivo stanovište astrologa da on utiče i na to kakve smo mame i tate. Pogledajte karakteristike svog znaka.

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock

Dobra strana Blizanaca
Oštroumni i radoznali Blizanci odlični su verbalnoj komunikaciji i sve to umeju da prenesu na svoju decu. Oni će izložiti svojoj deci razne mogućnosti i pustiti ih da biraju. Njihova deca će svakako biti članovi biblioteke, lokalnog muzeja, zoološkog vrta i botaničke bašte.

Loša strana Blizanaca
Loša strana Blizanaca kao roditelja je što ponekad mogu da previde samu suštinu i dubinu stvari, jer imaju dosta različitih interesovanja. Svakako moraju da nauče da se određenoj stvari posvete malo dublje, a ne samo da znaju o svemu po malo. Zbog te njihove tendencije da budu površni, može im se desiti da budu površni i kada im dete dođe sa problemom i tako prevideti suštinu.

1 KOMENTAR

  1. Takodje, blizanci kao roditelji su zanimljivi, dobri i veseli. Samo, nekad se ne zna ko je detinjastiji – roditelj ili dete, ali uvek će imati vremena da popričaju sa svojom decom, ma koliko da su zauzeti.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here