Početna Zabava Poznati Sara Džesika Parker otkriva tajnu uspešnog braka

Sara Džesika Parker otkriva tajnu uspešnog braka

Glumica Sara Džesika Parker i pozorišni kritičar Metju Broderik su u braku 18 godina!

Foto: Guliver/Getty
Foto: Guliver/Getty

Zajedno su prošli mnogo toga, ali ipak, oni su u neverovatno srećnom braku. Sara Džesika Parker je nedavno u intervjuu otkrila pet tajni svog jakog braka.

Prva tajna koju otkriva glumica je činjenica da su ona i Metju odrasli u siromašnim porodicama, što im omogućava da se racionalno ponašaju i nisu im u životu najvažniji novac i materijalne vrednosti. Opšti pogled na svet – temelj jakih veza.

Druga tajna braka – “Volim da radim!” Oboje su neverovatni radoholičari i imaju veliko poštovanje za međusobni rad. Sara Parker je priznala da se nikad nije takmičila sa svojim mužem za prevlast u porodici zbog činjenice da on zarađuje više.

Zvezda serijala “Seks i grad” je istakla da se divi svom suprugu i smatra da je on jako zaslužan za srećan porodični život. “Metju zna lako da zakuca ekser i da spremi večeru.” -kaže Sara. Sama Sara Džesika nije veliki fan unutrašnjih poslova, ali ceni sve što njen suprug uradi.

Peta tajna su jaki porodični odnosi. Sara je citirala oca glumice Gvinet Paltrou, koji je govorio o svom porodičnom životu, on i njegova supruga su u različitim vremenima želeli razvod, i zato su živeli zajedno toliko dugo! I Parkerova jednostavno parafrazira: “Mi samo oboje želimo da budemo u braku, jedno sa drugim”.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here