Početna Zabava Poznati Poznate ličnosti sa dijagnozom autizma

Poznate ličnosti sa dijagnozom autizma

Ponekad kao ’’obični’’ smrtnici želimo da znamo da li se poznate ličnosti susreću i bore sa istom vrstom problema kao i mi.

Foto: Gulliver/Splashnews - Getty Images
Foto: Gulliver/Splashnews – Getty Images

Zato smo ove nedelje odlučili da pišemo o poznatim ličnostima kojima je postavljena dijagnoza, ili koje pokazuju crte nekog od poremećaja autističnog spektra.

Kada čujemo reč autizam, uobičajeno pomislimo na asocijalan aspekat jednog čoveka, nesposobnost za empatiju i nerazvijen govor. Danas vam dokazujemo kako se sa autizmom može živeti, pa još i postati slavan.

Kliknite dalje za nastavak teksta —>

2 KOMENTARI

  1. Ju, nisam znala za Kortni Lav.. Mada, uvek mi je delovala čudno i isprepadano, ali nisam ni sumnjala na to. Ali je vrh glumica….

  2. Ja sam negde u nekoj emisiji, mislim da je TLC kanal koji sam gledala, upravo govorio o autizmu ove misice Amerike.. Ona je jako mlada, a susretala se sa raznim gnjavatorima u životu koji je nisu razumeli i nazivali je retardom zbog svog neobičnog ponašanja – da ga tako okarakterišem.. Ali eto, malecka je uspela da se iznese sa tim… Bravo i za vas što posvećujete malo pažnje i onim ljudima koji nisu prelepi, prezgodni i tako to…

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here