Početna Zabava Poznati Kim Kardašijan iskreno: “Hranjenje u četiri ujutru me ubija”!

Kim Kardašijan iskreno: “Hranjenje u četiri ujutru me ubija”!

Kim Kardašijan je početkom decembra rodila sina Sejnta Vesta i tako postala majka po drugi put. Iako je s nestrpljenjem očekivala dolazak bebe, buđenje usred noći uzelo je svoj danak.

A photo posted by Kim Kardashian West (kimkardashian) on

Majčinstvo je jedna od najlepših ženinih uloga, koja za nju donosi sreću, ispunjenje i zadovoljstvo. Međutim, svaka majka zna koliko ono može da bude i teško, u šta se po drugi put uverila i rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Ona je na svom tviter nalogu priznala: “Hranjenje u četiri ujutro me ‘ubija'”, aludirajući tako na svoju neispavanost, a za svoju iskrenost dobila 12.000 lajkova, kao i nekolicinu komentara podrške da istraje i da će sve biti u redu. 

“Čekaj, pa to je 20.30 sati, moja deca su okupana, nahranjena i spavaju. Nemate pojma koliko mi to znači! Ne znam šta ću raditi sa ovim slobodnim vremenom! #životmame”.

Obožavatelji Kim Kardašijan upoznati su s većinom detalja iz privatnog života rijaliti zvezde, koja se pohvalila da napokon može krenuti u borbu s kilogramima dobijenim u trudnoći. Za početak počela je s laganim trčanjem.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here