Početna Zabava Poznati Kako će izgledati dete Amal i Džordž Klunija

Kako će izgledati dete Amal i Džordž Klunija

Nedavno su, zapadni mediji potvrdili da je 54-godišnji glumac, zapravo već spreman da postane otac.

Foto: Gulliver/Splashnews
Foto: Gulliver/Splashnews

Džordz Kluni i Amal su odlučili da je sada pravo vreme da postanu roditelji. Nakon deset meseci u braku, oni su odlučili da prošire svoju porodicu. Uspešni advokat Amal trenutno ne uzima dodatne poslove, već samo nastavlja da radi na slučajevima koje već ima i planira da će rođenje deteta dočekati u Londonu naredne godine.

Nije još uvek poznato da li će Džordž Kluni i Amal Alamudin uskoro postati roditelji, ali ljubitelji para već pokušavaju da zamisle kako će njihova deca izgledati. Američki dizajner Džo Malins u kombinaciji svežih fotografija Džordža i Amal u posebnom kompjuterskom programu – predstavlja fotografije izmišljenog sina i ćerke poznatog para u dobi od 3-5 godina.

Činjenica je da bi dečak bio skoro kopija Džordž Klunija, dok je samo boju očiju nasledio od “majke” Amal. Devojčica, naprotiv, liči na oba roditelja u isto vreme, ima tamnu kosa, oči i obrve je nasledila od Amal, a meke konture lica devojčice su isti kao kod Džordž Klunija.

U ovom trenutku, informacija o trudnoći Amal Kluni se pojavila u američkom časopisu Life & Styile. U novom broju nedeljnika iznad fotografije zajedničkih supružnika stoji naslov: “Otac u 54.! Čekaju bebu.”

Iako neki mediji već najavljuju da Amal očekuje svoje prvo dete, nedavno se pojavio naslov u novinama, koji je zaprepastio mnoge. Novinari takođe tvrde da buduća majka ima premalo kilograma da bi podnela trudnoću.

“Amal Kluni ima samo 44 kilograma. Lekari kažu da joj je hitno potreban period oporavka,”– piše na naslovnoj strani jednog američkog nedeljnika.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here