Početna Zabava Poznati Čestitamo: Dženifer Aniston postala majka!

Čestitamo: Dženifer Aniston postala majka!

Holivudska glumica nedavno se u tajnosti udala za kolegu Džastina Teroa, a kako prenose svetski mediji do sada su uspešno skrivali i da će postati roditelji.

Foto: Gulliver/Splashnews
Foto: Gulliver/Splashnews

Dženifer Aniston i Džastin Tero vest o venčanju skrivali su i od svojih najbližih prijatelja, a prema najnovijim vestima u stranim medijima, sve su odlučili da iznenade još jednom velikom vesti.

Naime, In Touch Weekly piše da je nedavno venčani par usvojio šestomesečnu devojčicu. Venčanje su navodno organizovali u poslednjem trenutku kako bi bili u braku pre nego što u njihovu porodicu stigne prinova.

“Jednoj bliskoj osobi Dženifer je rekla da devojčicu još nije videla, ali to je bilo nekoliko nedelja pre venčanja. Tada su već svi papiri bili odobreni, a devojčica bi uskoro trebalo da stigne u naručje slavnog para”, tvrdi izvor. Dodao je da je Dženifer oduvek želela da ima kćer i da joj se želja napokon ostvarila.

Us Weekly piše da joj je tokom procesa usvajanja puno pomogla koleginica Sandra Bulok koja je 2010. godine usvojila dečaka Luisa.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here