Početna Zabava Poznati Aleksandra Gudelj: Vratila vitku liniju samo dva meseca posle porođaja

Aleksandra Gudelj: Vratila vitku liniju samo dva meseca posle porođaja

Voditeljka Aleksandra Gudelj, koja je pre dva meseca dobila drugog sina, kaže da uživa uz trojicu svojih muškaraca.

Aleksandra-Gudelj-porodiliste-foto-Janko-Petkovic-4

Aleksandra priča kako ne može biti srećnija i da joj trenutno ništa ne pada teško.

“Uz dobru organizaciju nema nerviranja, a sa dobrom voljom uvek nam je i osmeh na licu. Naravno, tu je i pomoć moje mame, ali i Veljkovih roditelja, kao i prabake i pradeke”, kaže voditeljka koja pored bebe Damjana ima i trogodišnjeg sina Milijana.

Kaže da se beba iz dana u dan menja i da je pokupio od svakog pomalo, od tate crnu kosicu, od mame oči a kao i brat ima rupice na obrazima. Na pitanje kako je ona uspela tako brzo da se vrati u formu Aleksandra kaže:

“Volim da se našalim i kažem kako je Damjana donela roda jer sam bila aktivna tokom cele trudnoće i kada sam se porodila izgledala sam kao da nisam ni bila u drugom stanju. Po izlasku iz porodilišta imala sam mali stomačić, odnosno samo 4,5 kg viška. Ali posle dva dana, kako smo došli kući, i taj mali stomak je nestao. To je verovatno do genetike. A opet, nisam se mnogo ni ugojila tokom trudnoće.”

Voditeljka otkriva da bi trebalo da počne da trenira, ali da je trenutno zadovoljna izgledom, pa sebe ne opterećuje mnogo oko kilaže.

“Otkako sam se porodila, dani su mi isti kao i ranije. Sve se vrti oko moja tri divna dečaka. O povratku na posao ću ozbiljnije razmišljati za mesec ili dva”, priča voditeljka.

“Veljko i ja mnogo volimo decu. Veoma sam srećna što je Milijan dobio brata. Najlepša kombinacija mi je dva brata i sestra. Pošto ne može da se bira, sigurno je da ćemo sačekati koju godinu i onda pokušati da dobijemo i devojčicu”, kaže Aleksandra.

Dodaje da Milijan obožava brata: “Želi i da mu menja pelene, pa se onda u poslednjem momentu predomisli zato što mu miris nije baš najprijatniji. Zabavno mu je da učestvuje u svemu.”

Izvor: Blic

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here