Početna Video Pesma koja je rasplakala roditelje širom sveta

Pesma koja je rasplakala roditelje širom sveta

Poslušajte pesmu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, a koja govori o tome kolikom brzinom naši mališani rastu…

Foto: Pixabay/Free Images
Foto: Pixabay/Free Images

 

Ne znam koliko sam puta čula frazu da deca neverovatno brzo rastu”, napisala je pevačica i tekstopisac Nikol Nordmen na svom Fejsbuk profilu predstavljajući svoju novu pesmu “Slow Down” (Uspori).

Njenu objavu, posvećenu svim roditeljima, lajkovalo je više od 66 hiljada ljudi, a video, koji je mnogima naterao suze na oči, ima više od 11 miliona pregleda.

Nikol, koja je samohrana mama Čarlija (12) i Peper (7), pesmu “Uspori” napisala je veče pre nego što je njen sin završio peti razred.

Sećam se da su me te večeri preplavile emocije, što uopšte nisam očekivala. Cele noći gledala sam njegove slike – kada je bio beba, vrtić, časovi karatea, časovi bubnja, bacanje frizbija u parku… Osetila sam neverovatnu tugu i žal za vremenom koje se neće vratiti. I ma koliko sam u tom trenutku bila ponosna na njega što će uspešno završiti peti razred, jedino što mi je bilo u glavi je da želim da vreme bar malo uspori”, izjavila je Nikol za Today.com.

Nikol je sela za svoj klavir, a pesma “Uspori” nastala je za samo sat vremena, iako ona priznaje da jedva da je videla dirke na klaviru od suza. Pesmu je otpevala sutradan na maloj maturi svog sina.

Poslušajte njenu pesmu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim…

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here