Početna Trudnoća Mama koja je u trudnoći držala rigoroznu dijetu rodila zdravo dete

Mama koja je u trudnoći držala rigoroznu dijetu rodila zdravo dete

LJ3

Loni Džejn Entoni (26) iz Australije koja je svet šokirala odlukom da tokom trudnoće drži rigoroznu voćnu dijetu, tokom koje su 90 odsto njene ishrane činile banane, prošlog meseca rodila je sina. Kako je istakla, dobra linija i dobro zdravlje mogući su za vreme trudnoće.

Ugojila sam se 17 kilograma dok sam bila trudna, taj višak uglavnom su činili beba i tečnosti. Dva dan posle porođaja smršala sam 10 kilgrama. Vratila sam se brzo jogi i biciklizmu. Ja sam živi dokaz da ne morate da postanete kit dok ste trudni. Ne morate da nabacite gomilu kilograma kojih nikada ne možete da se oslobodite, a možete zaista da pri tom budete zdravi“, rekla je Loni.

LJ2

A to koliko je uspela da sačuva liniju tokom devet meseci, pokazala je na Instagramu – gledajući njene fotografije nikada ne biste pomislili da je ona pre samo mesec dana rodila bebu.

Njen sin Roudi Neš rođen je sa 3.9 kilograma, zdrava je beba.

LJ1

Lonina ishrana, koja je zbunila mnoge, izgledala je ovako: Posle godina uživanja u nezdravim namirnicama i alkoholu, ona je najpre prešla na vegansku ishranu doktora M. Daglasa Grejema, poznatu kao 80/10/10, која је veoma popularna među sportistima. Ishrana podrazumeva 80 odsto unosa voća i povrća, 10 odsto proteina i 10 odsto masti.

LJ4

Ubrzo je prešla na još radiklaniji režim. Njen doručak se sastoji od mono voćnog obroka – polovine lubenice, šest ili više velikih pomorandži, grožđa, jabuke, ananasa itd. Za ručak priprema litar soka od šest ili više banana, ponekad bira i kokosovu vodu, a veoma retko parče mesa. Za užinu su opet tu banane, šest komada, a za večeru, salata, pečeni krompir, krompir pire, činija acai bobica i sladoled od banana.

LJ5

Ovakvom ishranom u trudnoći izazvala je brojne negativne komentare. Mnogi su je nazivali neodgovornom i narcisoidnom, a stručnjaci su tvrdili da takvom ishranom ugrožava bebino zdravlje.

Loni nije marila za kritike. Otkrila je da će svog sina odgajati kao vegana. Kada dečak poraste, moći će sam da izabere kako će se hraniti.

Izvor: Blic Žena
Foto: Instagram

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here