Početna Trudnoća Korisni saveti Izaberite idealnu venčanicu u trudnoći

Izaberite idealnu venčanicu u trudnoći

Venčanje treba da bude vaš najradosniji dan, iako ste u drugom stanju. Vreme kada su trudnice pravile skromna svadbena veselja kako niko ne bi primetio i saznao “stanje” u kome se nalaze, davno je iza nas. Nema razloga da sakrivate svoj zaobljen stomačić, a definitivno ne treba da krijete grudi koje vam izgledaju fenomenalno.

Foto: Gulliver/Thinkstock
Foto: Gulliver/Thinkstock

U bilo kom mesecu trudnoće da ste, pratite jednostavna pravila: birajte haljinu u kojoj se dobro osećate i udobne cipele. Ako je stomak već veliki, slobodno ga ponosno naglasite pojasom ili trakom iznad stomaka. I da, venčanica ne mora da bude bela. Evo nekoliko ideja za sve trudne mlade.

Mnogi modni dizajneri prave venčanice namenjene upravo trudnicama koje na leđima imaju mogućnost podešavanja kako biste dobili veličinu po želji. Pronaći venčanicu koja će vam odgovarati u već poodmakloj trudnoći pravi je izazov, s obzirom da ne znate kakve će dimenzije dobiti vaše telo. Kako biste eliminisale nagađanja i stres, najbolje je da se odlučite za haljinu koja je visoko strukirana, a na dole se širi. Osim toga, na ovaj način postići ćete savršeno romantičan izgled.

Pročitajte i… Moda za trudnice: Must have haljine za leto!

Izbegavajte karnere i druge ukrase na haljini. Držite se klasičnog i jednostavnog izgleda. Nekada je manje više. Izaberite materijal u kome će vaša koža moći da diše i ne pokušavajte da se uvučete u haljinu broj manju od svoje veličine.

Uz pomoć stručnjaka, izgledaćete savršeno bez obzira na koji kilogram više. Ako ne nalazite haljinu koja vam odgovara u salonima venčanica, ne ustručavajte se da pogledate u običnim buticima za trudnice. Vrlo je verovatno da ćete pronaći haljinu poput onih koje su poznate buduće mame nosile na crvenom tepihu.

Zaboravite na zastarela pravila! Danas mlade mogu da biraju koju god boju žele za venčanicu i ne zaboravite svoje adute! Ako smatrate da su vaše ruke i ramena nešto po čemu se izdvajate, izaberite top venčanicu. Svakako razgovarajte sa stilistom o naglašavnju onoga što je na vama najlepše.

Kvalitetan donji veš je takođe jako bitan, a uz pravi grudnjak učinićete da vam haljina još bolje stoji. Tokom trudnoće postoji mogućnost oticanja nogu, stoga malo pred venčanje izaberite odgovarajuće cipele koje vas neće žuljati i na kojima ćete biti sigurni.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here