Početna Promo Velika donacija Imleka povodom Svetskog dana deteta

Velika donacija Imleka povodom Svetskog dana deteta

Vodeći proizvođač mleka i mlečnih proizvoda, kompanija Imlek, povodom Svetskog dana deteta obradovao je veliki broj mališana iz dečijih ustanova širom Srbije Moja Kravica mlečnim proizvodima, rančevima kao i informatičkom opremom.

Mlečne proizvode Imlek je donirao deci iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, udruženju roditelja Nurdor, Dečjem selu „Dr Milorad Pavlović“ iz Sremske Mitrovice, kao i osnovnoj školi Kralj Petar I u Beogradu i vrtiću „Vilenjak“ u Novom Sadu. Pored mlečnih proizvoda, kompanija Imlek donirala je neophodnu savremenu tehničku opremu u vidu računara, skenera, tableta i štampača, udruženju roditelja Nurdor, Prihvatilištu za decu Beograda, osnovnim školama Kralj Petar I i Vuk Karadžić u Beogradu i Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, kako bi motivisala učenike i studente, i obezbedila bolje uslove rada zaposlenima u školama.

Svetski dan deteta je idealna prilika da se podsetimo ko su najvažniji članovi svake porodice, kao i da se skrene pažnja javnosti na sve obaveze koje društvo ima prema deci. Ovaj dan je značajan jer promoviše važnost konzumacije mleka kod dece školskog uzrasta, i u toku njihovog odrastanja. Cilj nam je da što češće sprovodimo ovakve aktivnosti i da time motivišemo i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose sa javnošću kompanije Imlek.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here