Početna Preporučujemo Šta je bitno za deterdžent da bi bio vaš izbor?

Šta je bitno za deterdžent da bi bio vaš izbor?

Svaka domaćica voli miris sveže opranog veša, ali je važno i da oprane tkanine na dodir budu prijatne. Sastav deterdženta treba da obezbedi efikasno pranje i zaštitu tkanine.

Foto: Gulliver/Thinkstock
Foto: Gulliver/Thinkstock

Kvalitetan deterdžent u svom sastavu mora da ima grupu sirovina za uspešno odvijanje svake od faza procesa pranja – omekšavanje vode, efikasno uklanjanje zaprljanja različitog porekla, da daje dodatnu belinu a da pri tom ne oštećuje boje i strukturu tkanine.

Prilikom odabira željenog deterdženta za pranje, raznovrsnost je važan faktor koji morate uzeti u obzir. Šta to znači? To znači da vam ne trebaju brojne plastične boce koje nepotrebno zauzimaju prostor. Treba vam pakovanje koje pokriva što je više moguće vaših potreba: efikasno pranje u toploj i hladnoj vodi, osvežavanje i održavanje boje odeće, te čuvanje njenog kvaliteta.

Foto: PR
Foto: PR

Važno je znati da deterdžent koji ima više enzima, a svaki od njih ima svoju ulogu u biološkom spektru fleka, mnogo bolje skida mrlje od onih koji ih imaju manje ili nemaju uopšte. U to se uverila i poznata voditeljka Ivana Zarić, majka dvoje mališana.

Foto:PR
Foto:PR

– Meni je, a verujem i svakoj ženi i majci, od izuzetne važnosti da pružim najbolje svojoj porodici. Svima nam je dobro poznato koliko su deca vešta u flekanju odeće, kao i koliko vremena posvećujemo odstranjivanju tragova na njihovoj odeći nakon svakodnevnih aktivnosti i igranja u parku, vrtiću ili prilikom užine.

Nakon dužeg vremena isprobavanja različitih proizvoda za pranje veša pronašla sam pravo i odgovarajuće rešenje za mene i moju porodicu. Uz pomoć Persil Cold Zyme, deterdženta za pranje veša, rešila sam dileme koje sam imala kada stanem ispred police sa deterdžentima za veš prilikom mesečnih nabavki.

Sada sam bezbrižna i sigurna da je moja odeća i odeća moje porodice čista nakon svakog pranja, poručuje voditeljka Ivana Zarić.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here