Početna Preporučujemo Sigurnost za umirenje osetljive kože beba

Sigurnost za umirenje osetljive kože beba

Koža beba i male dece je nežnija i tanja od kože odraslih, zato je od izuzetne važnosti koristiti odgovarajuće proizvode koji će štititi i negovati osetljivu dečiju kožu.

LRP BABY

La Roche-Posay je odabrao pet proizvoda posebno prilagođenih za čišćenje i negu svih tipova osetljive dečije kože: termalnu vodu za umirenje, Lipikar Syndet i ulje za pranje, Lipikar Baume AP za svakodnevnu negu i Cicaplast Baume B5 za nadraženu kožu beba i dece. Svi proizvodi primereni za bebe i decu sadrže nalepnicu sa naznakom BABY i pružaju optimalnu toleranciju za osetljivu kožu Vašeg deteta!

UMIRENjE OSETLjIVE KOŽE BEBA I DECE

TERMALNA VODA LA ROCHE-POSAY je prirodno bogata selenom koji deluje antioksidativno i umiruje i omekšava kožu. Termalna voda predstavlja osnovnu negu za sve tipove osetljive dečije kože jer pomže ublažavanje i umirenje crvenila, svraba, ubrzavanje zarastanje i zaokružuje rutinu menjanja pelena kod dece. Termalna voda La Roche-Posay dostupna je u 50 ml, 150 ml i 300 ml formatu.

PRANjE OSETLjIVE KOŽE BEBA I DECE

LIPIKAR SYNDET kremasti gel za pranje koji deluje protiv iritacija prilagođen je vaoma suvoj i atopiji sklonoj koži beba i dece. Proizvod ne sadrži sapun i miris, koži vraća lipide i pomaže zaštiti njenog zaštitni sloj. Takođe, štiti kožu od isušivanja i nadraživanja zbog tvrde vode.

LIPIKAR ULjE za pranje tela koži vraća lipide i deluje protiv iritacija. Sadrži niacinamid kako bi pomogao pri obnovi zaštitne barijere kože i umirilo osećaj zatezanja i karite buter za intenzivno nadoknađivanje manjka lipida. Proizvod je primeren za svakodnevnu upotrebu: tuširanje i kupanje.

SVAKODNEVNA NEGA KOŽE BEBA I DECE

LIPIKAR BAUME AP je balzam za telo koji koži vraća lipide i deluje protiv iritacije i svraba. Namenjen je suvoj i atopiji sklonoj koži beba i dece. Proizvod trenutno umiruje kožu i vraća trajni osećaj prijatnosti. Karite buter i kanolino ulje omogućavaju intenzivno obnavljanje lipida i vraćaju koži osećaj mekoće. Nemasna i nelepljiva tekstura omogućava oblačenje neposredno nakon nanošenja.

NADRAŽENA KOŽA BEBA I DECE

CICAPLAST BAUME B5 je balzam koji umiruje i obnavlja nadraženu kožu beba i dece. Proizvod sadrži 5% pantenol, termalnu vodu, Madecassoside i antibakterijski kompleks bakra/cinka/mangana i tako umiruje, hrani i štiti kožu od bakterija. Takođe, pruža optimalnu toleranciju i za najosetljivije delove kože poput lica i usana. Ogrebotine, pucanje kože, suva koža i perutanje, ubodi komaraca, osećaj zatezanja i peckanja tek su neke od reakcija dečije kože na svakodnevne agresivne uticaje, pa je Cicaplast Baume B5 optimalan odgovor na te svakodnevne reakcije i nezgode.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here