Početna Preporučujemo Novine u vantelesnoj oplodnji – besplatno predavanje

Novine u vantelesnoj oplodnji – besplatno predavanje

Profesor dr Aleksandar Ljubić, najveći domaći stručnjak u domenu lečenja steriliteta i vantelesne oplodnje, ponudiće javnosti najsavremenija dostignuća na ovu aktuelnu temu.

Freedigitalphotos.net
Freedigitalphotos.net

Vantelesna oplodnja i svaka novina u ovoj oblasti uvek je aktuelna tema kada se radi o borbi sa sterilitetom u želji za roditeljstvom.

Šta dalje preduzeti ako vantelesna oplodnja ne uspeva, da li je neophodna donacija jajnih ćelija i semena, da li je individualizacija ove metode zahtev savremene medicine ili pacijenata samo su neka od brojnih pitanja koja se nameću velikom broju savremenih parova.

Odgovor će na njih ponuditi profesor dr Aleksandar Ljubić, naš najeminentniji stručnjak u ovom domenu, na predavanju „Novine u vantelesnoj oplodnji“ u Opštoj bolnici Medigroup koje je zakazano za 15. maj u 15 časova.

Novine na temu stimulacije ovulacije, spontane vantelesne oplodnje, intervencija koje povećavaju uspeh usađivanja embriona, tehnika koje povećavaju odgovor jajnika kod prevremenog popuštanja njegove funkcije ili lošeg odgovora na stimulaciju i tehnikama koje spasavaju funkciju jajnika, samo su deo predavanja profesora Ljubića, nakon kojeg sledi razgovor sa prisutnim pacijentima.

Predavanje je besplatno i otvoreno za javnost, a budući da je broj mesta ograničen prisustvo se može obezbediti rezervacijom putem telefona 011 40 40 100 ili slanjem mejla na adresu: m.bogdanovic@medigroup.rs

prof dr Ljubic 1

 

Autor: Mama&Beba

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here