Početna Preporučujemo Ivana Zarić preporučuje: Persil – Moj najbolji deterdžent!

Ivana Zarić preporučuje: Persil – Moj najbolji deterdžent!

Verujem da se i vi pridržavate saveta koje ste tokom odrastanja dobijali od svojih majki i baka, kako da najbolje uklonite tvrdokorne fleke na odeći vaše dece.

Foto: PR
Foto: PR

Meni je, a verujem i svakoj ženi i majci, od izuzetne važnosti da pružim najbolje svojoj porodici. Svima nam je dobro poznato koliko su deca vešta u flekanju odeće, kao i koliko vremena posvećujemo odstranjivanju tragova na njihovoj odeći nakon svakodnevnih aktivnosti i igranja u parku, vrtiću ili prilikom užine.

Nakon dužeg vremena isprobavanja različitih proizvoda za pranje veša pronašla sam pravo i odgovarajuće rešenje za mene i moju porodicu. Uz pomoć Persil Cold Zyme, deterdženta za pranje veša, rešila sam dileme koje sam imala kada stanem ispred police sa deterdžentima za veš prilikom mesečnih nabavki.

Uz pomoć nemačke tehnologije, Persil Cold Zyme pruža savršenu čistoću, blistavo beo veš i omogućava uklanjanje čak i najupornijih fleka pri veoma niskim temperaturama.

Sada sam bezbrižna i sigurna da je moja odeća i odeća moje porodice čista nakon svakog pranja, poručuje voditeljka Ivana Zarić.

Foto: PR
Foto: PR

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here