Početna Preporučujemo EDUKATIVNE RADIONICE NA DEČIJEM SAJMU

EDUKATIVNE RADIONICE NA DEČIJEM SAJMU

Još samo deset dana ostalo je do početka jubilarnog ”XX Polimark dečijeg sajma”, koji će trajati od 06. do 08. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz je besplatan, a mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti ovu manifestaciju.

Posetioci će tri dana, u petak od 12 – 19h i za dane vikenda od 10 – 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na ”Polimark dečijem sajmu”. Na manifestaciji će se i ovoga puta predstaviti Sportska akademija Senjak, koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.

Kao i svake jeseni, u okviru štanda JP „Gradsko stambeno“ posetioce očekuje Vila Liftila, dok će deca od kocki praviti zgradu ili grad, a najbolje graditelje očekuju vredne nagrade. Malo starija deca moći će zajedno sa majstor Jocom da rešavaju probleme u liftu na aplikaciji „Lift nije igračka“, a takođe ih u subotu očekuje i edukativna pozorišna predstava.

Na sajmu će se deca upoznati i sa programom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija „Pametno i bezbedno“ u okviru koga će naučiti kako da se zaštite na Internetu.

Najmađi posetioci moći će da uživaju u velikom broju besplatnih kreativnih radionica likovnog, muzičkog, programiranja, zatim družiće se sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Na sajmu biće postavljen Tatami poligon borilačkih veština, gde će se predstaviti borilački klubovi, a naravno u ovom sportu moći će da se oprobaju i svi mališani koji to budu želeli.

Proslavu jubilarnog dvadesetog rođendana ”Polimark dečijeg sajma” obeležiće puno igrica, poklona, druženja sa crtanim junacima, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark i Frikom.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here