Početna Porodica Kutak za mame Vipov dan za mame u Novom Sadu

Vipov dan za mame u Novom Sadu

Rađanje deteta menja svakodnevicu žene i donosi joj brojne izazove. Između neprospavanih noći, kašica, pelena i radosti iščekivanja prvih zubića, reči i koraka, mame lako zaborave na sebe.

U želji da im uzvrati pažnjom koju nesebično daju svojim najmlađima i bude im podrška kakvu zaslužuju, kompanija Vip mobile je ove subote u Novom Sadu organizovala „Vipov dan za mame“.


Više od 50 mama je dobilo priliku za višesatno uživanje u uslugama profesionalnih frizera, kozmetičara, masera, šminkera i nutricionista u prostorijama koncept-bara „Kafemat“. Svoja iskustva i nedoumice, mame su podelile sa Nađom Jokanović, Jelenom Jakšić i Marijom Milanković, blogerkama čije tekstove o materinstvu rado čitaju na portalu bitimamajedrugaprica.rs. Osim njihovog prisustva, mame je obradovalo i društvo njihove sugrađanke-influenserke, Ene Čubrilo, poznatije pod pseudonimom Ena Luna.


Ovaj vid podrške ženama u njihovoj najvažnijoj ulozi, nastavak je Vipove kampanjeMame, dobro došle na svet“, a njom najmlađi operater na tržištu svim korisnicama koje u toku 2019. godine postanu majke, omogućava korišćenje postpejd usluga bez plaćanja mesečne pretplate tokom prvih devet meseci ugovorne obaveze.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here