Početna Porodica Kutak za mame Žene našle način da povećaju grudi za 5 sekundi

Žene našle način da povećaju grudi za 5 sekundi

Velike grudi su nešto o čemu sanjaju mnoge devojke, ali ih strah od noža vrlo brzo odvraća od potencijalne plastične operacije. Međutim, za njih sada postoji rešenje.

Freedigitalphotos.net
Freedigitalphotos.net

Najjeftiniji način da povećate grudi, uz efekat koji traje jedan dan moglo bi da bude ubrizgavanje fiziološkog rastvora u grudi.

Ova metoda nije opasna ali može da dovede do upale dojki kasnije, prilikom dojenja, tvrdi plastični hirurg Igor Maljković.

“Stvarno nikome ne bih preporučio da to radi. Teoretski je moguće povećati grudi na taj način ali ja verujem samo u silikon. Ne znam koliko tačno košta takav zahvat, ali verujem da nije skup jer je u pitanju fiziološki rastvor. Verovatno boli, ali šta sve stavljaju u grudi i nije toliko strašno. Oko 200ml fiziološkog po strani ako se doda može da izgleda simpatično”, rekao je dr Maljković.

Ovu metodu u praksi trenutno primenjuje dr Norman Rou sa Menhetna koji damama ubrizgava u dojke fiziološki rastvor. Kako se rastvor širi kroz tkivo, tako se i veličina korpi povećava, ali naš sagovornik objašnjava da drastično povećanje grudi uz pomoć ove metode nije moguće.

Zahvat se prekida kad se postigne željena veličina. Intervencija nije prijatna, ali žene se na presamićuju od bolova.

Sutradan se dojke vraćaju na prirodnu veličinu.

Cena im dostiže neverovatnih 2.500 dolara iako materijal košta svega 20 dolara, međutim, ta cena može porasti i na 10.000 dolara, jer se oko 80 odsto dama odlučuje da ipak ugradi stalnu varijantu nakon ovog “testiranja” na jedan dan.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here