Početna Porodica Doček Nove godine s mališanima može biti zabavan

Doček Nove godine s mališanima može biti zabavan

Ako Novu godinu čekate zajedno sa vašim mališanima, evo predloga kako da se zabavite svi zajedno.

ng sa decom

Punjeni baloni

Iskoristite stare reklamne letke i napravite od njih šarene konfete. Isecite ih na sitne komadiće, ubacite u balone koje je potom potrebno naduvati. Kako bi efekat bio bolji, pokušajte da nađete što prozirnije balone. Ako ne želite punu kuću papira, u ponoć neka deca pred kućom probuše balone umesto vatrometa. Do tada će im baloni služiti kao super igračka.

Šljokaste kape i trube

Svima je poznato pravilo da doček nove godine treba da bude što raskošniji, a upravo ta raskoš najbolje se postiže šljokicama i što blještavijim detaljima. Nabavite zabavne kape i papirne trube!

Maštoviti kokteli

Neka i pića budu što šarenija. Poslužite dečji šampanjac s voćem ili maštovite šarene koktele koje ćete dobiti mešanjem različitih vrsta sokova. Čaše ukrasite voćem ili nalepnicama na kojima ćete napisati novogodišnje odluke.

Vesela hrana

Neka i poslužena hrana bude što šarenija. Kolače ukrasite raznim šećernim mrvicama u boji. Pripremite i malene koktel sendviče i ukrasite ih vlašcem ili seckanom paprikom u boji kako bi novogodišnja večera bila što veselija.

Izvor: index.hr
Foto: David Castillo Dominici/freedigitalphotos.net

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here