Početna Novi broj Severina Vučković: Prvi put nastupila pred sinom Aleksandrom

Severina Vučković: Prvi put nastupila pred sinom Aleksandrom

Pop zvezda Severina Vučković nastupila je sinoć u svom rodnom gradu Splitu, a ono što je pevačicin nastup učinilo posebnim, je prisustvo njenog sina Aleksandra Popovića i majke Ane.

Severina-Split

Dečak je sa bakom prvi put došao na koncert svoje mame, a kako je Seve napisala na svom Fejsbuk profilu, mali Aleksandar je i pre nastupa znao da će publika skandirati ime njegove majke: “Imam veliku tremu, i majka i sin su mi na koncertu. Ovo je njemu prvi koncert”, rekla je Severina kada je stala na scenu i nastavila: “Rekao mi je ‘Mama, znaš šta će biti na koncertu?’ Ja pitam: ‘Šta?’. Odgovara: ‘Pa vikaće Se-ve, Se-ve”.

severina-vuckovic

Kada je pop zvezda to izgovorila, publika je počela glasno da skandira njeno ime, a Vučkovićeva se okrenula i prema svom nasledniku i rekla: “Evo ti sine ‘Se-ve, Se-ve’”.

Ovo je bio jedan od emotivnijih trenutaka u životu atraktivne dive koji će sigurno dugo pamtiti, a nema sumnje da će njen sin posle ovog iskustva biti čest gost na majčinim nastupima. Seve je još jednom pokazala koliko je posvećena svom sinu jednincu i da su pravi trenuci sreće za nju samo oni koji su provedeni sa malim Aleksandrom.

Autor: Life Content, Zvezdana Milovanović
Foto: Facebook / Severina Vučković

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here