Početna Novi broj Riki Martin: Nije bilo jednostavno objasniti sinovima kako su došli na svet

Riki Martin: Nije bilo jednostavno objasniti sinovima kako su došli na svet

Popularni latino pevač Riki Martin, koji je pre nekoliko godina priznao da je homoseksualac, ponosni je otac blizanaca Matea i Valentina. Dečake je pre sedam godina rodila surogat majka.

Riki-Martin

Poznati Portorikanac tada je napravio pauzu u muzičkoj karijeri kako bi mogao da se posveti sinovima, a pre nekoliko dana je gostovao u jednoj emisiji, i na pitanje voditeljke šta mu je najteže palo u roditeljstvu do sada, on je rekao da su to razgovori o tome kako su mališani došli na svet.

“Sin me je pitao: Tata, jesi li me ti nosio u stomaku?, a ja sam mu odgovorio: Bili ste u mom srcu i još uvek ste u mom srcu. Nisam mogao samo na tome da ih ostavim, pa sam nastavio da im objašnjavam: Postoji jedna žena koju jako volim, a ona mi je pomogla da vas donesemo na ovaj svet. Pozajmila mi je svoj stomak da biste vi došli na svet, a kada ste se rodili ona mi je vas dala u ruke”, rekao je Riki tom prilikom.

Iako se šuškalo da pevač očekuje i kćerku, on je objasnio da je u pitanju dezinformacija. “Pitali su me da li bih voleo da imam kćerku i rekao sam da. Sutradan je u novinama objavljeno da očekujem devojčicu”, objasnio je Martin dodajući da je istina jedino da bi voleo da ima još dece.

Autor: Life Content, M.G.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here