Početna Novi broj Poznati par unajmio gej par kao dadilje

Poznati par unajmio gej par kao dadilje

Poznati pevač i glumica nedavno su se ostvarili po prvi put u roditeljskoj ulozi, ali kako bi se vratili svojim poslovnim obavezama, slavni par potražio je pomoć oko čuvanja naslednika…

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Male bebe zahtevaju puno pažnje i nege, a u to su se uverili i Džesika Bil i Džastin Timberlejk koji su nedavno postali roditelji malenom Sajlesu.

Poznati par je, naime, unajmio dva gej muškarca koji će se brinuti o njihovom mezimcu.

“Džesika je unajmilja gej par koji poznaje preko zajedničkih prijatelja, kako bi bile Silasove dadilje”, istakao je izvor za američki magazin “OK!”.

Međutim, izvor je dodao i da se Džastin podjenako uključuje u sve aktivnosti oko sina.

“Džastin menja pelene Silasu i obavlja sve poslove, a takođe se i svima hvali da je njihov sin pravi mali anđeo.”

Džastin i Džesika postali su roditelji 11. aprila, a vest da čekaju dete objavili su u januaru, kada su se verili na Džastinov rođendan.

Izvor: Yumama
Foto: Splashnews

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here