Početna Novi broj Lončić sveznalica

Lončić sveznalica

Igra je sastavni deo odrastanja!
Ona ima važnu saznajnu i razvojnu funkciju, jer dete svet oko sebe upoznaje kroz igru i uz igračke.
To naglašavaju ne samo psihozi već i dečiji fizijatri. Dodajući takodje, da nije cilj detetu dati igračku i ostaviti ga. Deca, naročito u mlađem uzrastu, očekuju angažovanje i podsticaj roditelja.

Pažnja dece u ranom uzrastu je veoma kratka. Zbog toga je dobro da igračka bude multifunkcionalna – da nudi što više raznovrsnih načina za igru. Takodje je važno da svaka igračka mora da zadovoljava bezbednosne standarde, jer dete ispituje igračku stavljanjem u usta, lupkanjem, zveckanjem, bacanjem.
To dobro znaju u Fisher-Price-a – kompaniji koja je na osnovu više od75 godina stručnog iskustva, stvorila igračke pod nazivom «Učenje kroz smeh».
’Lončić sveznalica’ je najnoviji proizvod iz ove linije na našem tržištu, uz koji dete uči oblike, brojeve i razvrstavanje oblika. Lončić ima senzore ispod poklopca i na otvorima različitih geometrijskih oblika koji se nalaze na lončiću – koji daju svetlosne i zvučne efekte. Na taj način su dete i igračka u neprestanoj interakciji.

Kao i Kuca sveznalica i Lončić sveznalica – peva pesmice, broji i imenuje oblike – na srpskom jeziku. Ovo je još jedna igračka iz kolekcije «Učenje kroz smeh» namenjena deci od 6 do 36 meseci.

Funkcije koje ima lonče:

Učenje uz zabavne melodije i pesmice!
5 oblika različitih boja koji se razvrstavaju
Prepoznavanje brojeva i oblika
Nos koji svetli
Pevajte uz zabavne pesmice
Muzika zvuci i zabavne poruke
Učite:
Brojeve
Oblike
Razvrstavanje
Razumevanje uzroka i posledica

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here