Početna Novi broj Džejmi Oliver: Decu kažnjavam ljutim papričicama

Džejmi Oliver: Decu kažnjavam ljutim papričicama

Džejmi Oliver (39) jedan od najpopularnijih TV kuvara danas, otkrio je da je morao da pribegne lukavstvu kako bi najstariju kćerku kaznio zbog neposlušnosti.

Džejmi Oliver

Popularni kuvar je otkrio da je morao da pribegne nekonvencionalnom načinu kažnjavanja najstarije kćerke jer “su batine izašle iz mode”.

“Dajem im ljute papričice za kaznu. Nije više toliko popularno tući decu, nije moderno i ako ste popularni šef poput mene, ne izgleda dobro u novinama”, našalio se Džejmi u jednoj emisiji. A zatim dodao:

“Popi je iskazala poprilično nepoštovanje i bila je nepistojna prema meni i time se poigrala sa srećom. Pet minuta kasnije je mislila da sam zaboravio, ali naravno nisam. Tražila mi je jabuke. Ja sam isekao nekoliko komada i namazao ih Skoč Bonet ljutom paprikom. Otrčala je do mame i rekla kako je jabuka ljuta. Ja sam stajao u uglu i smejao se.”

Džejmi je takođe otkrio da njegova supruga nije bila srećna kada je shvatila šta je uradio.

Džejmi i njegova supruga Džuli (39) su u braku 14 godina i imaju četvoro dece – tri kćerke Popi Hani Rouz, Dejzi Bu Pamelu, Petal Blosom Reinbou i sina Badija Bera Maurisa.

Izvor: blic.rs
Foto: Instagram/Jamie Oliver

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here