Početna Nežni kutak Najbolje od Silana za osetljivu kožu podložnu alergijama

Najbolje od Silana za osetljivu kožu podložnu alergijama

Osetljiva koža postaje problem za sve veći broj porodica širom Evrope. Danas mnogo osoba pati od alergija – i u skoro svakom domaćinstvu postoji bar jedna osoba sa osetljivom kožom.

Granada, Andalusia, Spain

Bilo da negujete osetljivu kožu ili da se brinete o članu porodice koji pati od alergije, veoma je važno da odaberete proizvod koji nudi najbolju negu kako biste sprečili iritaciju. Pošto je koža skoro neprestano u kontaktu sa odećom, briga o tome da odeća i veš budu mekani i nežni na dodir je jedan od izbora koji morate da napravite. Silan Sensitive ima unapređenu formulu za osetljivu kožu koja je pogodna čak i za osobe sa alergijama.
Blaga formula je dermatološki testirana i preporučena od strane Evropskog centra Fondacije za istraživanje alergija (ECARF), evropskog neprofitnog instituta koji koristi naučno-istraživačke tehnike za testiranje proizvoda koji ne izazivaju alergije.
Osim toga što nudi prijatan miris u kome će cela porodica uživati, unapređena grupa Silan Sensitive proizvoda čini da veš bude i neverovatno mekan na dodir. Pored formule koja je pogodna za osetljivu kožu beba i odraslih, Silan Sensitive će vašem vešu pružiti sve što očekujete od omekšivača.

Razmazite sebe fantastičnim Silan Sensitive omekšivačem sa blagim mirisom.

Tekst: PR

Foto: Promo

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here