Početna Ishrana Ishrana dece Potražite na policama peto izdanje “Kuvarskog dnevnika bebe Marte”

Potražite na policama peto izdanje “Kuvarskog dnevnika bebe Marte”

Dopunjeno peto izdanje “Kuvarskog dnevnika bebe Marte” nalazi se u prodaji. Ovaj priručnik napisala je majka troje dece, dr med. Marija Mandić, i u njemu možete pročitati sve što vas zanima o uvođenju nemlečne dohrane kod odojčadi, njihovom postupnom uobročavanju i ishrani bebe do godinu dana.

Foto: Kuvarski Dnevnik bebe Marte
Foto: Kuvarski Dnevnik bebe Marte

Da biste se bolje upoznali sa sadržajem petog izdanja koji vas očekuje, u nastavku vam donosimo kratak opis kuvarskog priručnika:

– Ovo je prvi kuvar za bebe na našim prostorima koji je, jednim svojim delom, pisan u obliku dnevnika. Prikazano je 115 dnevnih menija koje je beba Marta, inače treće dete autorke, dobijala svakodnevno do svojih devet meseci i nakon toga do svog prvog rođendana. Ovde se vidi kako se i kada koja namirnica uvodila, te kako se beba Marta uobročavala (kad i kako je uveden koji obrok).

Pored toga, na početku priručnika nalazi se i knjiga utisaka majki koje su koristile prethodna izdanja dnevnika, kao i “Oda dojenju” i najsavremenije preporuke oko uvođenja nemlečne dohrane, te odgovori na najčešća pitanja sa kojima se majke sreću u ovom razdoblju.

Sve informacije u vezi sa ovom knjigom možete potražiti na facebook stranici www.facebook.com/kuvarskidnevnikbebemarte kao i putem e-maila: kuvarskidnevnikbebemarte@gmail.com ili na telefon 024/524-884 ili 063/593-068

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here