Početna Akcije Puzijada Uspešno održana VII Puzijada!

Uspešno održana VII Puzijada!

U organizaciji našeg časopisa i ove godine održano je takmičenje u puzanju beba, popularno nazvano “Puzijada”, u atrijumu Delta City-ja, u nedelju 29. maja.

Učestvovalo je 110 beba, tako da je doslovno ceo atrijum tržnog centra bio ispunjen mališanima, njihovim roditeljima, braćom, sestrama i rođacima. Bebironi uzrasta od 6 do 12 meseci na sve načine pokušavali su da pređu stazu dužine dva i po metra, a jedino pravilo bilo je da beba stazu prepuzi. Ovogodišnji pobednici, Vukašin Ivanović i Lara Avramović dobili su paket proizvoda generalnog sponzora “Becollino” i fotoaparat, dok su svi učesnici dobili paketić “Becollino” proizvoda i po kutiju deterdženta “Duel”. Neki mališani ozbiljno su shvatili takmičenje i pojurili roditeljima u zagrljaj na suprotnoj strani staze, dok su drugi bili opušteniji i igrali se se sa ostalim drugarima. Roditelji su, takođe, aktivno učestvovali u trci pokušavajući da mobilnim telefonom, igračkama i ostalim “pomoćnim sredstvima” navedu svoju decu da prva prođu kroz cilj i pobede.

“Važno je učestvovati” bio je moto i naše manifestacije, a ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim učesnicima u nadi da ćemo se sresti i iduće godine.

 

Pobednici mlađe grupe:

1. Vukašin Ivanović (11,66 sekundi)

2. Andrija Novaković (14,62)

3. Marko Miličić (14,72)

Pobednici starije grupe:

1. Lara Avramović (7,11)

2. Aleksandar Kostić (7,24)

3. Uroš Đukić (9,10)

6 KOMENTARI

  1. Bilo je prelepo! Hvala vam na ljubaznosti i odlicnoj zabavi.. ideja s puzijdaom je esktra, super nam je bilo..

  2. odlicno je bilo!!!! Moja devojcica nije htela da puzi i nismo nista osvojili, ali drago nam je sto smo bili tamo i sto smo prisustvovali ovako lepom desavanju :-)))) svaka cast

  3. Bilo je super, mi smo dosli iz Cacka samo zbog puzijade i nismo se pokajali. Nismo bili medju prve tri bebe ali nam je zato bilo FENOMENALNO…. Gde mozemo da vidimo jos slika sa puzijade?

  4. http://www.color.rs/akcije/160.html Ovde možete videti još fotografija vaših mališana!!!! Bilo je lepo ali malo tesno. Iako se moja beba neće takmičiti sledeće godine (biće Veliki dečak), dajem jedan predlog za buduća takmičenja. Elem, takmičari i njihove bebe bi trebali da budu ograđeni bar jedan metar od publike, kako bi bolje privukli pažnju svojoj bebi, beba se ne bi plašila, a i publika bi bolje videla ceo događaj! Takođe, roditelj ne bi “zaradio” “šut” u leđa. Pozdrav svima i srećno dogodine!!!

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here