Početna Akcije Novogodišnji foto-konkurs portala “Mama & Beba”: Osvojte vredan Dexy Co poklon za...

Novogodišnji foto-konkurs portala “Mama & Beba”: Osvojte vredan Dexy Co poklon za vaše mališane

Učestvujte u novogodišnjem foto-takmičenju OVAKO SE MI SPREMAMO ZA PRAZNIKE i osvojte vredne poklone za vaše mališane.

Foto: Gulliver/Thinkstock
Foto: Gulliver/Thinkstock

Kako do nagrade:
Pošaljite nam fotografije svog mališana dok se raduje predstojećim praznicima. Želimo da vidimo kako kako se vaš mališan sprema za Novu godinu, kako ukrašava jelku i pomaže roditeljima u velikoj prazničnoj maniji.

Kako učestvovati:
Fotografije vaših mališana pošaljite na e-mail adresu www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com. U subject mejla napišite OVAKO SE MI SPREMAMO ZA PRAZNIKE!, a u mejlu navedite svoje lične podatke (ime i prezime, adresu i mesto stanovanja, broj telefona i ime i uzrast deteta).

Kada glasati:
Akcija traje 14 dana. Tokom prvih 7 dana (od 07. do 13. decembra) šalju se fotografije, a narednih 7 dana (od 13. do 20. decembra) čitateljke glasaju za svoje favorite.

*NAPOMENA: Fotografije moraju biti četvrtastog oblika, iste širine i visine, u suprotnom – moraćemo da prilagodimo vašu fotografiju potrebnom formatu!

Kakav vas poklon očekuje:
Tri prvoplasirane fotografije po izboru redakcije, izabrane među finalistima dobijenih na osnovu glasanja, dobijaju vredne Dexy Co poklone. Prvoplasirana fotografija osvojiće edukativni tablet a drugoplasirana pametni telefone – igračke koje su namenjene najmlađem uzrastu.

KDS1146_w

 

Edukativni tablet je potpuno nova edukativna igračka iz kolekcije Kidz Delight koje intuitivno osmišljenim aktivnostima ohrabruje i usmerava dete za sticanje novih znanja. Kroz igru vođenu govorom, deca mogu da nauče da čitaju ali i da upoznaju slova, boje, oblike, brojeve, životinje i instrumete. Niz svetlosnih i zvučnih efekata usmeravaju dete tokom igranja. Edukativni tablet je na srpskom i engleskom jeziku tako da omogućava učenje osnovnih pojmova na ovim jezicima. Predviđen je za uzrast od 2 i više godina.

KDS12550_w

 

Pametni telefon, igračka prilagođena najmlađem uzrastu. Ovo je edukativna igračka gde će dete na lak način kroz igru naučiti osnovne pojmove, upoznati brojeve, boje i životinjski svet i mnoge druge inetresantne pojedinosti.

 

*Učesnici akcije moraju biti saglasni da se ime i prezime, fotografija i recept mogu objaviti na portalu www.lepotaizdravlje.rs/moja-beba/, zvaničnim Facebook stranicama Lepotaizdravlje.rs i Mama&Beba, te da se vaši podaci koriste radi ostvarivanja prava na nagradu. Više o saglasnosti možete pročitati OVDE.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here