Početna Akcije Najslađa avantura Foto-konkurs “Moj prvi sladoled”: Osvojte vredan Nivea poklon za vaše mališane

Foto-konkurs “Moj prvi sladoled”: Osvojte vredan Nivea poklon za vaše mališane

Učestvujte u foto-takmičenju i osvojte vrednu nagradu.

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock

*Kako do nagrade:

Pošaljite nam fotografije vaših mališana dok ručkaju svoj prvi sladoled. Znamo da je ova poslatica veliko iskustvo u životu svakog deteta, pa želimo da vidimo kako je to izgledalo u vašem slučaju. Zato fotoaparate u ruke, škljocajte i šaljite nam fotke da se zabavimo zajedno u predstojećem foto-konkursu.

*Kako učestvovati:

Fotografije vaših mališana pošaljite na e-mail adresu mojabeba.rs@gmail.com. U subject mejla napišite MOJ PRVI SLADOLED a u mejlu navedite svoje lične podatke (ime i prezime, adresu i mesto stanovanja, broj telefona i ime i uzrast deteta).

*Kada glasati:

Akcija traje 24 dana. Tokom prvih 12 dana (od 21. jula, do 01. avgusta) šalju se fotografije, a narednih 12 dana (od 02. avgusta do 13. avgusta) čitateljke glasaju za svoje favorite.

*NAPOMENA: Fotografije moraju biti četvrtastog oblika, iste širine i visine, u suprotnom – moraćemo da prilagodimo vašu fotografiju potrebnom formatu!

*Kakav vas poklon očekuje:

Tri prvoplasirane fotografije po izboru redakcije, izabrane među finalistima dobijenih na osnovu glasanja, dobijaju vredan Nivea poklon. Naime, reč je o NIVEA Baby blagom šamponu.

image001

 

NIVEA Baby blagi šampon

Formulacija sa prirodnom kamilicom i specijalnom kombinacijom blagih sastojaka za čišćenje ima pH vrednost koja odgovara koži. Ne sadrži parabene, alkohol, sapun i boje. Izuzetno je nežan prema bebinim osetljivim očima. Bezbednost i podnošljivost na koži klinički i dermatološki je potvrđena.


*Učesnici akcije moraju biti saglasni da se ime i prezime, fotografija mogu objaviti na portalu http://www.mamaibeba.com/, zvaničnim Facebook stranicama  Mama&Beba, te da se vaši podaci koriste radi ostvarivanja prava na nagradu. Više o saglasnosti možete pročitati OVDE.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here