Početna Akcije Najslađa avantura Foto-konkurs “Moj ljubimac i ja”: Osvojte vredan Nivea poklon-paket za vaše mališane

Foto-konkurs “Moj ljubimac i ja”: Osvojte vredan Nivea poklon-paket za vaše mališane

Učestvujte u foto-takmičenju i osvojte vredne poklone.

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock

Kako do nagrade:
Pošaljite nam fotografije svog mališana dok se igra sa svojim omiljenim ljubimcem. Želimo da vidimo kako vaš mališan uživa u prolećnim igrarijama dok se igra sa svojom macom, kucom, papagajem ili nekim drugim kućnim ljubimcem.

Kako učestvovati:
Fotografije vaših mališana pošaljite na e-mail adresu mojabeba.rs@gmail.com. U subject mejla napišite MOJ LJUBIMAC I JA a u mejlu navedite svoje lične podatke (ime i prezime, adresu i mesto stanovanja, broj telefona i ime i uzrast deteta).

Kada glasati:
Akcija traje 20 dana. Tokom prvih 10 dana (od 21. aprila, do 2. maja) šalju se fotografije, a narednih 10 dana (od 03. maja do 12. maja) čitateljke glasaju za svoje favorite.

*NAPOMENA: Fotografije moraju biti četvrtastog oblika, iste širine i visine, u suprotnom – moraćemo da prilagodimo vašu fotografiju potrebnom formatu!

Kakav vas poklon očekuje:
Tri prvoplasirane fotografije po izboru redakcije, izabrane među finalistima dobijenih na osnovu glasanja, dobijaju vredne poklon-pakete kozmetičkih NIVEA proizvoda. Paket sadrži šest dermokozmetičkih proizvoda, kako biste vaše mališane zaštitili tokom boravka u prirodi i obezbedili im najadekvatniju negu:

1. NIVEA Baby kremasti sapun,

2. NIVEA Baby soft krema,

3. NIVEA Baby Pure & Sensitive intenzivna krema,

4. NIVEA Baby šampon i kupka,

5. NIVEA Baby blagi šampon,

6. NIVEA Baby Soft & Care vlažne maramice,

Akcija traje od 21. aprila do 11. maja

NIVEA Baby kremasti sapun

NIVEA Baby kremasti sapun

Posebno nežno čisti i neguje kožu vaše bebe svakoga dana. Formulacija sa maslinovim uljem i visoko kvalitetnim hidratantnim svojstvima sprečava dalje sušenje kože i čini je čistom, mekom i glatkom. Sadrži prirodne minerale koji jačaju prirodnu zaštitnu funkciju kože.

 

NIVEA Baby soft kremaNIVEA Baby soft krema 

Kremasto-nežna hidratantna krema za svakodnevnu upotrebu za osetljivu kožu. Brižljivo izabrana kombinacija blagih i hidratantnih aktivnih sastojaka koji podržavaju prirodnu funkciju kože. Krema sa pantenolom i prirodnim mineralima jača sopstvenu zaštitnu funkciju kože i koža je veoma dobro podnosi. Lako se nanosi i predstavlja idealan proizvod za baršunasto meku kožu vašeg deteta.

 

NIVEA Baby Pure & Sensitive intenzivna krema

NIVEA Baby Pure & Sensitive intenzivna krema

Formulacija sa sertifikovanim organskim ši puterom i omega-6 lipidima trenutno smiruje, intenzivno hrani i pomaže pri prevenciji osipa, iritacija i svraba. Meka tekstura se lako razmazuje kako se osetljiva koža ne bi iritirala.

 

NIVEA Baby blagi +íampon

NIVEA Baby šampon i kupka

Nežno čisti i neguje kosu i osetljivu kožu beba. Njeni sastojci koji ne sadrže sapun su blagi za oči i pomažu u sprečavanju od isušivanja kože. Sadrži prirodne minerale koji jačaju prirodnu zaštitnu funkciju kože. Posebna formulacija posebno štiti od pojave suza.

NIVEA Baby +íampon i kupka

 

 

NIVEA Baby blagi šampon

Formulacija sa prirodnom kamilicom i specijalnom kombinacijom blagih sastojaka za čišćenje ima pH vrednost koja odgovara koži. Ne sadrži parabene, alkohol, sapun i boje. Izuzetno je nežan prema bebinim osetljivim očima. Bezbednost i podnošljivost na koži klinički i dermatološki je potvrđena.

 

 

NIVEA Baby Soft & Care vla++ne maramiceNIVEA Baby Soft & Care vlažne maramice

Posebno su pogodne za nežnu bebinu kožu kojoj je potrebna dodatna nega i zaštita tokom čišćenja. Natopljene su kremom koja sadrži prirodni ekstrakt nevena. Trenutno umiruju kožu, pružaju olakšanje i temeljno čiste bebinu guzu. Razvijene su u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima, a podnošljivost na koži je klinički i dermatološki dokazana. Ne sadrži sapune, surfaktante koji pene i alkohol.


*Učesnici akcije moraju biti saglasni da se ime i prezime, fotografija mogu objaviti na portalu http://www.mamaibeba.net/, zvaničnim Facebook stranicama  Mama&Beba, te da se vaši podaci koriste radi ostvarivanja prava na nagradu. Više o saglasnosti možete pročitati OVDE.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here