Početna Akcije Najslađa avantura Foto konkurs magazina “Mama & Beba”: Osvojte Nivea poklon-paket za vaše mališane

Foto konkurs magazina “Mama & Beba”: Osvojte Nivea poklon-paket za vaše mališane

Učestvujte u foto-takmičenju i osvojte vredne poklone.

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock

Kako do nagrade:
Pošaljite nam fotografije svojih mališana dok uživaju u šetnji, u prirodu, na igralištu… Želimo da vidimo kako vaši mališani uživaju na suncu i u prirodi dok otkrivaju svet pun radosti.

Kako učestvovati:
Fotografije vaših mališana pošaljite na e-mail adresu www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com. U subject mejla napišite NAJSLAĐI MALIŠAN U PRIRODI, a u mejlu navedite svoje lične podatke (ime i prezime, adresu i mesto stanovanja, broj telefona i ime i uzrast deteta).

*NAPOMENA: Fotografije moraju biti četvrtastog oblika, iste širine i visine, u suprotnom – moraćemo da prilagodimo vašu fotografiju potrebnom formatu!

Kada glasati:
Akcija traje 14 dana. Tokom prvih 7 dana šalju se fotografije, a narednih 7 dana čitateljke glasaju za svoje favorite.

Kakav vas poklon očekuje:
Tri prvoplasirane fotografije po izboru redakcije, izabrane među finalistima dobijenih na osnovu glasanja, dobijaju vredne poklon-pakete kozmetičkih NIVEA proizvoda. Paket sadrži šest dermokozmetičkih proizvoda, kako biste vaše mališane zaštitili tokom boravka u prirodi i obezbedili im najadekvatniju negu:

– NIVEA Baby hidrantni losion 500ml
– NIVEA Baby kremasti sapun
– NIVEA Baby Pure vlažne maramice – duo pakovanje
– NIVEA Baby Pure&Sensitive losion za pranje
– NIVEA Baby šampon i kupka 500ml
– NIVEA Baby soft krema

Akcija traje od 6. do 20. jula.


NIVEA Baby hidratantni losion 500 ml

 

NIVEA BABY hidratantni losion  je idealan za svakodnevnu hidrataciju. Nova formulacija bez parabena je veoma lagana i sadrži aloe veru i limunovu travu, veoma ju je lako razmazati i dnevnu rutinu pretvara u jedinstveni doživljaj.

 

 

NIVEA Baby Kremasti sapun

NIVEA Baby kremasti sapun nežno čisti i hidrira i najosetljiviju kožu održavajući je nežnom i mekom i sprečava njeno isušivanje. Sadrži prirodne minerale koji jačaju prirodnu zaštitnu funkciju kože i nadoknađuje izgubljenu masnoću. Sa kokosovim uljem koje neguje, hidratantnim glicerinom i ekstraktom biljke avena sativa (ekstrakt ovsenog brašna).

NIVEA Baby Pure vlažne maramice Duo pakovanje

NIVEA Baby Pure vlažne maramice – duo pakovanje su blage i nežne, idealne za čišćenje bebine kože. Zasnovane na čistoj vodi i ekstraktu vodenog ljiljana. Čiste bebinu osetljivu kožu nežno kao voda i istovremenu održavaju prirodnu zaštitnu funkciju kože.

NIVEA Baby Pure&Sensitive losion za pranje

 

 

NIVEA Baby Pure&Sensitive losion za pranje nežno čisti i hidrira suvu i osetljivu kožu kako bi se na prirodan način sprečili osip i iritacije. Ne sadrži parabene, alkohol i boje. PH vrednost odgovara koži. Blag prema očima. Štiti od suza. Smanjuje rizik od pojave alergija.

 

 

NIVEA Baby Šampon i kupka 500 ml (1)

NIVEA Baby šampon i kupka nežno čisti i neguje kosu i osetljivu kožu beba. Njegovi sastojci koji ne sadrže sapun su blagi za oči i pomažu u sprečavanju od isušivanja kože. Sadrži prirodne minerale koji jačaju prirodnu zaštitnu funkciju kože. Posebna formulacija za zaštitu od suza.

NIVEA Baby Soft krema

NIVEA Baby soft krema kremasto-nežna hidratantna krema za svakodnevnu upotrebu za osetljivu kožu. Brižljivo izabrana kombinacija blagih i hidratantnih aktivnih sastojaka koji podržavaju prirodnu funkciju kože. Krema sa pantenolom i prirodnim mineralima jača sopstvenu zaštitnu funkciju kože i koža je veoma dobro podnosi. Lako se nanosi i predstavlja idealan proizvod za baršunasto meku kožu vašeg deteta.

*Učesnici akcije moraju biti saglasni da se ime i prezime, fotografija i recept mogu objaviti na portalu www.lepotaizdravlje.rs/moja-beba/, zvaničnim Facebook stranicama Lepotaizdravlje.rs i Mama&Beba, te da se vaši podaci koriste radi ostvarivanja prava na nagradu. Više o saglasnosti možete pročitati OVDE.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here