Početna Akcije Mamino sunce Počeo je novi krug foto-konkursa, biramo naj-fotku dana! (1.11)

Počeo je novi krug foto-konkursa, biramo naj-fotku dana! (1.11)

Portal Lepota i zdravlje, u saradnji sa magazinom “Moja beba”, organizuje izbor za najslađe “Mamino sunce”. Da biste učestvovali u foto-konkursu, sve što treba da uradite je da popunite formular i pošaljete nam fotografiju vašeg deteta. Starosna granica nije određena.

Ekaterina Antić, naj-fotka oktobra

Svakog dana, tačno u podne, objavljujemo nove fotografije. Glasanje traje 24 sata, a u obzir uzimamo prijave koje su stigle do ponoći.

Pobednici ulaze u uži krug, odnosno u Izbor za mališana meseca! Glasanje za mališana meseca rezervisano je za poslednju sedmicu u mesecu. Pored 20 kandidata koje ste vi izabrali, redakcija L&Z bira još deset fotki koje takođe ulaze u Izbor za mališana meseca! Pobednika očekuje vredna nagrada i mini-intervju na našem portalu.

Formular za prijavu možete da popunite ovde.

Prijave koje ne budu pravilno popunjene, nećemo uzeti u obzir! Upotreba vulgarnih reči i vređanje kandidata i njihovih roditelja biće sankcionisano diskvalifikacijom.

Ukoliko želite da fotografija Vašeg deteta bude objavljena i u magazinu “Moja beba” u okviru rubrike Deca su ukras sveta, potrebno je da pošaljete fotografiju, ime i prezime deteta i mesto stanovanja na mejl adresu marina.lukovic@color.rs ili na adresu “Moja beba”, Temerinska 102, 21000 Novi Sad. Fotografije šaljite do 15. u mesecu.

Evo današnjih kandidata. Lajkujte fotografije koje su, po vašem mišljenju, najlepše. Kliknite na fotografiju za uvećanje.

60 KOMENTARI

  1. a u mom slucaju ste naseli na pricu o programima i skriptama…poslednji put vam postavljam pitanje ZASTO NISTE ISPRAVILI GRESKU VEZANU ZA OCENU POBEDNICE?PONAVLJAM DA JE POBEDNICA NEPOSREDNO PRE ISTEKA GLASNJA IMALA OCENU ISPOD CETRI A VI STE NAVELI DA JE POBEDILA SA OCENOM 4.35 STO APSOLUTNO NIJE TACNO.

  2. JEL ZAVRSENO GLASANJE ZA JUCERASNJI DAN?NAPISITE DO KADA SE GLASA ILI CETE PONOVO U 12 DA OBJAVITE DA JE GLASANJE ZAVRSENO U PONOC?

  3. Ne razumem kakve gluposti pisete,i moje dete ucestvuje u glasanju i mislim da su vasi komentari na racun redakcije skroz neposetni.Ja ucestvujem u glasanju svog i deteta koje mi se svidi i stvarno je sramno i krajnje ljubomorno i neposteno kad kazete da se roditelji stide pobednika.To je stvar licne inteligencije da za svako glasanje postavljate pitanje reziji nacin glasanja,jer smatram da svaki covek sa prosecnom inteligencijom moze da proceni sam nacin glasanja.Svako od takmicara sakuplja glasove kako se snadje i koliko je uporan mislim da je nepravedno da mesate redakciju u tome jer je ovo takmicenje i takmicite se ako imate strpljenja i volje a ne da vredjate redakciju,roditelje a povrh svega decu koja se takmice jer svako dete je lepo na svoj nacin a ne da se neko stidi deteta.Sve ostalo je na rodjiteljima.

  4. Ovako, vecina beba ovde ima oko 20-30 posteno zaradjenih glasova.
    A za 15 dana na ovom sajtu je nemoguce da slika ima preko 15 000 svidjanja, dok druge bebe imaju – kao sto rekoh 20-30.
    Povodom ovakvih slucajeva bi trebali nesta da uradite!

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here