Početna Akcije Mamino sunce Biramo naj-fotku dana! (6.4)

Biramo naj-fotku dana! (6.4)

Portal Lepota i zdravlje, u saradnji sa magazinom “Moja beba”, organizuje izbor za najslađe “Mamino sunce”. Da biste učestvovali u foto-konkursu, sve što treba da uradite je da popunite formular i pošaljete nam fotografiju vašeg deteta. Starosna granica nije određena.

Naj-fotka 5. aprila – Uroš Ranđelović

Svakog dana, tačno u podne, objavljujemo nove fotografije. Glasanje traje 24 sata, a u obzir uzimamo prijave koje su stigle do ponoći.

Pobednici ulaze u uži krug, odnosno u Izbor za mališana meseca! Glasanje za mališana meseca rezervisano je za poslednju sedmicu u mesecu. Pored 20 kandidata koje ste vi izabrali, redakcija L&Z bira još deset fotki koje takođe ulaze u Izbor za naj- fotku meseca!

Takmičari koji su ranije učestvovali, mogu to ponovo da urade, samo fotografija koja je proglašena naj-fotkom meseca gubi pravo na ponovno učešće. Vodite računa o tome da poklone šaljemo samo na teritoriju Srbije.

Formular za prijavu možete da popunite OVDE.

Glasanje je neograničeno. Prijave koje ne budu pravilno popunjene, nećemo uzeti u obzir. Upotreba vulgarnih reči, vređanje kandidata i njihovih roditelja, kao i višestruko glasanje u istoj sekundi sa iste IP adrese (korišćenje skripti za automatsko glasanje) najstrože je zabranjeno i biće sankcionisano diskvalifikacijom bez prethodnog obaveštenja.

Ukoliko želite da fotografija Vašeg deteta bude objavljena i u magazinu “Moja beba” u okviru rubrike Deca su ukras sveta, potrebno je da pošaljete fotografiju, ime i prezime deteta i mesto stanovanja na mejl adresu marina.lukovic@color.rs ili na adresu “Moja beba”, Temerinska 102, 21000 Novi Sad. Fotografije šaljite do 15. u mesecu.

Evo današnjih kandidata. Glasajte za fotografije koje su, po vašem mišljenju, najlepše. U obzir se uzimaju samo klikovi na srce ispod fotografije.

Glasanje je završeno. Na naj-fotki je Dorotea Miladinović (1.678 glasova).

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here