Početna Akcije Mamino sunce Biramo naj-fotku dana! (5.1)

Biramo naj-fotku dana! (5.1)

Portal Lepota i zdravlje, u saradnji sa magazinom “Moja beba”, organizuje izbor za najslađe “Mamino sunce”. Da biste učestvovali u foto-konkursu, sve što treba da uradite je da popunite formular i pošaljete nam fotografiju vašeg deteta. Starosna granica nije određena.

Naj-fotka 4.1. Nina Vuković

Svakog dana, tačno u podne, objavljujemo nove fotografije. Glasanje traje 24 sata, a u obzir uzimamo prijave koje su stigle do ponoći.

Pobednici ulaze u uži krug, odnosno u Izbor za mališana meseca! Glasanje za mališana meseca rezervisano je za poslednju sedmicu u mesecu. Pored 20 kandidata koje ste vi izabrali, redakcija L&Z bira još deset fotki koje takođe ulaze u Izbor za naj- fotku meseca!

Takmičari koji su ranije učestvovali, mogu to ponovo da urade, samo fotografija koja je proglašena naj-fotkom meseca gubi pravo na ponovno učešće. Vodite računa o tome da poklone šaljemo samo na teritoriju Srbije.

Tokom januara, šaljite nam praznične ili zimske fotke vaših mališana. Formular za prijavu možete da popunite OVDE.

Glasanje je neograničeno. Prijave koje ne budu pravilno popunjene, nećemo uzeti u obzir! Upotreba vulgarnih reči i vređanje kandidata i njihovih roditelja biće sankcionisano diskvalifikacijom.

Ukoliko želite da fotografija Vašeg deteta bude objavljena i u magazinu “Moja beba” u okviru rubrike Deca su ukras sveta, potrebno je da pošaljete fotografiju, ime i prezime deteta i mesto stanovanja na mejl adresu marina.lukovic@color.rs ili na adresu “Moja beba”, Temerinska 102, 21000 Novi Sad. Fotografije šaljite do 15. u mesecu.

Evo današnjih kandidata. Lajkujte fotografije koje su, po vašem mišljenju, najlepše. Kliknite na fotografiju za uvećanje.

KONKURS JE ZAVRŠEN, NA NAJ-FOTKI DANA JE MIA MANOJLOVIĆ SA 1.041 GLASOM.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here