Početna Akcije Mamino sunce Biramo naj-fotku dana! (3.11)

Biramo naj-fotku dana! (3.11)

Portal Lepota i zdravlje, u saradnji sa magazinom “Moja beba”, organizuje izbor za najslađe “Mamino sunce”. Da biste učestvovali u foto-konkursu, sve što treba da uradite je da popunite formular i pošaljete nam fotografiju vašeg deteta. Starosna granica nije određena.

Naj-fotka 2.11. – Vanja Janković (5,030 glasova)

Svakog dana, tačno u podne, objavljujemo nove fotografije. Glasanje traje 24 sata, a u obzir uzimamo prijave koje su stigle do ponoći.

Pobednici ulaze u uži krug, odnosno u Izbor za mališana meseca! Glasanje za mališana meseca rezervisano je za poslednju sedmicu u mesecu. Pored 20 kandidata koje ste vi izabrali, redakcija L&Z bira još deset fotki koje takođe ulaze u Izbor za mališana meseca!

Takmičari koji su ranije učestvovali, mogu to ponovo da urade, samo fotografija koja je proglašena naj-fotkom meseca gubi pravo na ponovno učešće. Pobednika meseca očekuje vredna nagrada i mini-intervju na našem portalu. Vodite računa o tome da poklone šaljemo samo na teritoriju Srbije.

Formular za prijavu možete da popunite ovde.

Glasanje je neograničeno. Prijave koje ne budu pravilno popunjene, nećemo uzeti u obzir! Upotreba vulgarnih reči i vređanje kandidata i njihovih roditelja biće sankcionisano diskvalifikacijom.

Ukoliko želite da fotografija Vašeg deteta bude objavljena i u magazinu “Moja beba” u okviru rubrike Deca su ukras sveta, potrebno je da pošaljete fotografiju, ime i prezime deteta i mesto stanovanja na mejl adresu marina.lukovic@color.rs ili na adresu “Moja beba”, Temerinska 102, 21000 Novi Sad. Fotografije šaljite do 15. u mesecu.

Evo današnjih kandidata. Lajkujte fotografije koje su, po vašem mišljenju, najlepše. Kliknite na fotografiju za uvećanje.

KONKURS JE ZAVRŠEN, NA POBEDNIČKOJ FOTKI NALAZI SE NINA ANĐELKOVIĆ SA 4,521 GLASOVA.

58 KOMENTARI

  1. a jesam li ja tebi rekao da je moja Banja bila iz bosne?tamo ovakve stvari shvatali ozbiljno..ocas glava ode sa ramena..:) 🙂 🙂

  2. a svi su mi govorili:bosanka je to,kad te ona zavrti,neces znati na koju nogu stojis 🙂 🙂 🙂 nemoj mi jos reci da si plavusa,pa da secem vene 🙂 🙂 🙂

  3.  ti se opet salis samnom ……. ista si  kao moja Banja!  e kako smo ja i ona  znali asikovati           🙂        🙂           

  4. ne salim se tita mi 🙂 🙂 🙂 nista ja mislim da bi ti nju trebao potraziti nisu tu meni cista posla 😀

  5. sad posle svega ovoga,nema mi druge nego da zapucam ja u bosnu kod moje Banje u Sarajevo,nego sta cu ako mi se bude udala?neznam hoce li je hajdar pustiti da izadje samnom na baska kafu 🙂 🙂 🙂

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here