Početna Akcije Mamino sunce Biramo naj-fotku dana! (12.2)

Biramo naj-fotku dana! (12.2)

Portal Lepota i zdravlje, u saradnji sa magazinom “Moja beba”, organizuje izbor za najslađe “Mamino sunce”. Da biste učestvovali u foto-konkursu, sve što treba da uradite je da popunite formular i pošaljete nam fotografiju vašeg deteta. Starosna granica nije određena.

Naj-fotka 11. februara – Teodora Miljković

Svakog dana, tačno u podne, objavljujemo nove fotografije. Glasanje traje 24 sata, a u obzir uzimamo prijave koje su stigle do ponoći.

Pobednici ulaze u uži krug, odnosno u Izbor za mališana meseca! Glasanje za mališana meseca rezervisano je za poslednju sedmicu u mesecu. Pored 20 kandidata koje ste vi izabrali, redakcija L&Z bira još deset fotki koje takođe ulaze u Izbor za naj- fotku meseca!

Takmičari koji su ranije učestvovali, mogu to ponovo da urade, samo fotografija koja je proglašena naj-fotkom meseca gubi pravo na ponovno učešće. Vodite računa o tome da poklone šaljemo samo na teritoriju Srbije.

Formular za prijavu možete da popunite OVDE.

Glasanje je neograničeno. Prijave koje ne budu pravilno popunjene, nećemo uzeti u obzir. Upotreba vulgarnih reči, vređanje kandidata i njihovih roditelja, kao i korišćenje skripti za automatsko glasanje je zabranjeno i biće sankcionisano diskvalifikacijom.

Ukoliko želite da fotografija Vašeg deteta bude objavljena i u magazinu “Moja beba” u okviru rubrike Deca su ukras sveta, potrebno je da pošaljete fotografiju, ime i prezime deteta i mesto stanovanja na mejl adresu marina.lukovic@color.rs ili na adresu “Moja beba”, Temerinska 102, 21000 Novi Sad. Fotografije šaljite do 15. u mesecu.

Evo današnjih kandidata. Lajkujte fotografije koje su, po vašem mišljenju, najlepše. Kliknite na fotografiju za uvećanje.

Glasanje je završeno. Za naj-fotku dana izabrali ste Matiju Milića (427 glasova).

Glasovi Vile Selić i Mateje Prešića i Ilije Zlatkovića su poništeni zbog višestrukog glasanja u istoj sekundi sa jedne IP adrese, što nije dozvoljeno prema pravilima glasanja.

5 KOMENTARI

  1. Gde pise pravilo da ne moze vise glasa sa jedne IP adrese??? Kada ste napisali,da je glasanje NEOGRANICENO !!! 

  2. Draga Katarina,

    sa jedne IP adrese možete glasati neograničen broj puta. Višestruko glasanje u istoj seksundi sa jedne IP adrese nije moguće bez korišćenja skripti. Prema pravilima glasanja, upotreba skripti nije dozvoljena i znači automatsku diskvalifikaciju.

  3. U redu,ali gde to pise? Nigde nisam procitala. Da pise negde sigurno ne bih to uradila,a ni druga takmicarka verovatno. Bilo kako bilo,sada znamo za sledeci put. Hvala

  4. postovana redakcijo, postovana Katarina, druga takmicarka nije koristila skripte za glasanje, vec je angazavala prijatelje i rodbinu da glasaju i zbog toga smatram da nije posteno sto smo diskvalifikovani.
    pozdrav

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here