Početna Akcije Mamino sunce Biramo mališana dana! (18.10)

Biramo mališana dana! (18.10)

Pošaljite nam fotografiju vašeg deteta, možda baš ono bude izabrano za mališana meseca!

Vanja Starčević, pobednik 17.10.

Portal Lepota i zdravlje, u saradnji sa magazinom “Moja beba”, organizuje izbor za najslađe “Mamino sunce”. Da biste učestvovali u foto-konkursu, sve što treba da uradite je da popunite formular i pošaljete nam fotografiju vašeg deteta. Starosna granica nije određena.

Svakog dana, tačno u podne, objavljujemo nove fotografije. Glasanje traje 24 sata, a u obzir uzimamo prijave koje su stigle do ponoći. Pobednici ulaze u uži krug, odnosno u Izbor za mališana meseca!

Glasanje za mališana meseca rezervisano je za poslednju sedmicu u mesecu. Pored 20 kandidata koje ste vi izabrali, redakcija L&Z bira još deset fotki koje takođe ulaze u Izbor za mališana meseca! Pobednika očekuje vredna nagrada i mini-intervju na našem portalu.

Formular za prijavu možete da popunite ovde.

Ukoliko želite da fotografija Vašeg deteta bude objavljena i u magazinu “Moja beba” u okviru rubrike Deca su ukras sveta, potrebno je da pošaljete fotografiju, ime i prezime deteta i mesto stanovanja na mejl adresu marina.lukovic@color.rs ili na adresu “Moja beba”, Temerinska 102, 21000 Novi Sad. Fotografije šaljite do 15. u mesecu.

Evo današnjih kandidata. Lajkujte fotografije koje su, po vašem mišljenju, najlepše. Kliknite na fotografiju za uvećanje.

KONKURS JE ZAVRŠEN, POBEDNICA JE UNA VESELINOVIĆ, SA PROSEČNOM OCENOM 3,63. 

8 KOMENTARI

  1. molim vas.vanja starcevic je djecak ,promjenite ono POBJEDNICA U POBJEDNIK ….HVALA

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here