Početna Akcije Mamino sunce 7 vitamina za dečji osmeh: Biramo naj-fotku!

7 vitamina za dečji osmeh: Biramo naj-fotku!

Kompanija Somboled lansirala je novo Dukat sveže mleko sa 7 vitamina. Nepromenjenog ukusa, obogaćeno sa još 7 vitamina, ojačaće i učiniti otpornijim svakog člana vaše porodice! Bogato kalcijumom, novo Dukat sveže mleko sa 7 vitamina je mnogo više od obične čaše mleka.

FB-Cover-7-vitamina (1)

Svi koji brinu o svom zdravlju, posebno mame i buduće mame, okrepiće svoj organizam, obezbeđujući mu, pored neophodnog kalcijuma i belančevina, i ostale esencijalne vitamine za pravilan rast i razvoj, i normalno odvijanje fizioloških funkcija.

Konzumiranje Dukat svežeg mleka sa 7 vitamina posebno je korisno u vreme većih telesnih i mentalnih napora, pa će deca, sportisti, trudnice i dojilje pronaći idealnog saveznika u ovom mleku.

Povodom lansiranja novog svežeg mleka sa 7 vitamina, kompanija Somboled nagrađuje fotografije mališana sa najlepšim osmehom! 

Da biste učestvovali u ovoj akciji, potrebno je da nam do 26. septembra pošaljete fotografiju vašeg deteta na kojoj se ono smeje.

Formular možete popuniti OVDE. Prijave koje ne budu potpuno i pravilno popunjene nećemo uzeti u obzir.

Sve fotografije objavićemo na portalu u četvrtak, 26. septembra, tačno u podne. Prvih sedam fotografija koje budu imale najveći broj glasova kompanija Somboled nagradiće vrednim poklonima.

Fotografija sa najvećim brojem glasova dobiće na poklon dečji bicikl sa zaštitnom kacigom, za drugo mesto rezervisani su roleri sa kacigom i štitnicim, treće mesto dobija dečji trotinet sa zaštitnom kacigom, četvrto dečji skejt sa kacigom i štitnicima, peto set za mini fudbal (dva gola i lopta), šesto reket za tenis, a sedmo mesto biće nagrađeno reketima za stoni tenis i mrežom.

Glasanje traje do petka, 16. oktobra, kada ćemo u 12 sati objaviti nagrađene fotografije.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here