Početna Akcije Mamino sunce 7 vitamina za dečji osmeh: Biramo naj-fotku!

7 vitamina za dečji osmeh: Biramo naj-fotku!

Povodom lansiranja novog proizvoda, Dukat svežeg mleka sa 7 vitamina, kompanija Somboled nagrađuje fotografije mališana s najlepšim osmehom! Prvih sedam fotografija koje budu imale najveći broj glasova kompanija Somboled nagradiće vrednim poklonima.

Tokom proteklih deset dana trajala je prijava na konkurs, a danas počinje glasanje i traje do srede, 16. oktobra, kada ćemo u 12 sati objaviti nagrađene fotografije. Za naj-fotku možete glasati klikom na srce ispod fotografije.

Fotografija s najvećim brojem glasova dobiće na poklon dečji bicikl sa zaštitnom kacigom, za drugo mesto rezervisani su roleri s kacigom i štitnicim, treće mesto dobija dečji trotinet sa zaštitnom kacigom, četvrto dečji skejt s kacigom i štitnicima, peto set za mini fudbal (dva gola i lopta), šesto reket za tenis, a sedmo mesto biće nagrađeno reketima za stoni tenis i mrežom

Kompanija Somboled lansirala je novo Dukat sveže mleko sa 7 vitamina. Nepromenjenog ukusa, obogaćeno s još 7 vitamina, ojačaće i učiniti otpornijim svakog člana vaše porodice! Bogato kalcijumom, novo Dukat sveže mleko sa 7 vitamina je mnogo više od obične čaše mleka.

Svi koji brinu o svom zdravlju, posebno mame i buduće mame, okrepiće svoj organizam, obezbeđujući mu, pored neophodnog kalcijuma i belančevina, i ostale esencijalne vitamine za pravilan rast i razvoj, i normalno odvijanje fizioloških funkcija.

Konzumiranje Dukat svežeg mleka sa 7 vitamina posebno je korisno u vreme većih telesnih i mentalnih napora, pa će deca, sportisti, trudnice i dojilje pronaći idealnog saveznika u ovom mleku.

Glasanje je zavšeno. Nagrađene fotografije će uskoro biti objavljene na portalu.

7 KOMENTARI

  1. Postovana redakcijo,

    mislim da glasanje nije ni malo realno,stvarno nemogu da shvatim kako pojedine slike mogu da imaju 70 000 glasova,neke trideset,neke dvadeset I nesto.Svaka cast svakome ko je nasao foru,ali zaista smatram da nije fer.

  2. NEPRAVIČNO GLASANJE. ŠTO NE PUSTITE DA SE GLASA SAMO JEDNOM I JEDAN GLAS SA ISTOG MAILA. PONIŠTITE OVO.

  3. Citko je napisano na ostalim glasanjima da je NEOGRANICENO. Ko je vama branio da glasate? I slike proslih takmicara su imale na desetine hiljda glasova, pa se niko nije bunio. p.s. Pozdrav od Janine mame

  4. Zaista je bilo nerealno glasanje!!Naravno da je trebalo da se dopusti samo jedan glas sa jedne IP adrese,pa da bude pravedno,a ne da dokoni “klikcu” od jutra do sutra…to onda nije poklon i osvojeno mesto za najlepsu fotkicu,osmeh i sl. nego za najupornije roditelje,prijatelje i rodbinu…

  5. Ako je bilo neograničeno, ja sam lično iskoristila tu mogćnost! Naravno, ne sama, naravno uz pomoć prijatelja i porodice, naravno da roditelji nisu dokoni. “Uskakao” je da glasa svako, kada je ko mogao i imao vremena. Nekada u isto vreme , nas više! Poljubac za svu dečicu od Mihailove mame, koja samim tim što je MAMA, nikako ne može biti dokona!

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here