Početna Akcije Deca su ukras sveta Vikend posvećen najmlađima: Uskoro počinje Dečiji sajam

Vikend posvećen najmlađima: Uskoro počinje Dečiji sajam

Još samo deset dana ostalo je do početka XVIII POLIMARK dečijeg sajma, koji će trajati od 14. do 16. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz je besplatan, a mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti ovu manifestaciju.

Foto: Promo
Foto: Promo

Posetioci će tri dana, u petak od 12 – 19h i za dane vikenda od 10 – 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Polimark dečijem sajmu. Na manifestaciji će se i ovoga puta predstaviti Sportska akademija Senjak koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.

Najmađi posetioci moći će da uživaju velikom broju kreativnih radionica, zatim družiće se sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Prvi put na sajmu biće postavljen Tatami poligon borilačkih veština, gde će se predstaviti borilački klubovi, a naravno u ovom sportu moći će da se oprobaju i svi mališani koji to budu želeli.

Foto: Promo
Foto: Promo

Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, od onih neophodnih poput obuće, odeće, opreme za bebe, razne vrste hrane, pa sve do onih koji obogaćuju dečije odrastanje – knjige, časopisi, filmovi, muzika za decu, a izlagači su za sve posetioce pripremili i specijalne popuste.

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti i Žandarmerija, Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada kojima se mališani i te kako raduju.

Foto: Promo
Foto: Promo

Prijatelji manifestacije osamnaestog POLIMARK dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark, Frikom i Pofies.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here