Početna Akcije Deca su ukras sveta Roditelji, dovedite mališane: Predsajamsko druženje u Delta sitiju

Roditelji, dovedite mališane: Predsajamsko druženje u Delta sitiju

Svečano predsajamsko druženje sa mališanima i njihovim roditeljima održaće se u nedelju, 09. oktobra od 11 – 20 časova u shopping centru „Delta city“.

Foto: Promo
Foto: Promo

 

Ulaz je besplatan kao i na XVIII POLIMARK dečijem sajmu, koji počinje 14. oktobra i traje tri dana.

Svi koji nas budu posetili u shopping centru „Delta city“ moći će da vide jedan deo programa sa predstojećeg XVIII Polimark dečijeg sajma. Sa decom će se družiti klovnovi, animatori, a uživaće i u ritmičkoj gimnastici, dečijim horovima, sportskim klubovima, fitnesu za devojčice, predstavama rađenim po ugledu na njihove omiljene crtane filmove i još dosta iznenađenja očekuje decu i roditelje na svečanom predsajamskom druženju.

Foto: Promo
Foto: Promo

Osim bogatog i raznovrsnog programa u kome će posetioci uživati, na jesenjem Dečijem sajmu biće oko 100 izlagača, koji će prikazati širok spektar proizvoda: ukusne slatkiše, poslastičarske proizvode, mlečne i voćne napitke, grickalice; odeću i obuću, razne vrste igračaka i deci zanimljivih sitnica, nezaobilazne balone, bicikle…

Takođe, na Polimark dečijem sajmu moći će i da se upoznaju sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima.

Foto: Promo
Foto: Promo

Prijatelji manifestacije osamnaestog Polimark dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark, Frikom i Becutan.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here