Početna Akcije Deca su ukras sveta On ima samo dva meseca, a već ga zna čitav svet! Evo...

On ima samo dva meseca, a već ga zna čitav svet! Evo zbog čega je toliko poseban

Džunior Koks Nun ima samo dva meseca i tako bujnu kosu da je zahvaljujući njoj osvojio internet.

Foto: Youtube/screenshot
Foto: Youtube/screenshot

Kosa mu je toliko gusta da mama mora da mu je posle kupanja fenira, a to traje čak dva sata! Pored toga, i najobičniji izlazak do prodavnice sa njim takođe traje dva sata jer svako ko ga vidi mora da se pozdravi sa njim i divi mu se.

Ako mislite da Džunioru smeta tolika pažnja, varate se! Jer, kada mama pokuša da mu stavi kapicu dok su napolju kako bi brže obavili poslove, mališan odmah udari u plač.

Zbog kose je dobio i novi nadimak – sada ga zovu “beba meda” , a on je pravi mali srećnik jer je njegova mama po profesiji frizerka.

– Nisam ni shvatala koliko kose zapravo ima sve dok ga nisam okupala po prvi put. Sve babice su mi rekle da će mu kosa opasti, jer se to obično dešava zbog trljanja glave o jastuk, ali Džunior ne samo da ne gubi kosu, nego je iz dana u dan sve bujnija – kaže njegova mama, Čelsi Nun (32). Džunior, inače, ima dva starija brata, i obojica imaju kosu normalne gustine.

– Ne planiram da ga šišam jer je zaista jedinstven, a videćemo kako će mu kosa izgledati kad malo poraste – zaključuje na krajumama.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here