Početna Akcije Deca su ukras sveta Danas počinje XVIII dečiji sajam

Danas počinje XVIII dečiji sajam

XVIII Polimark dečiji sajam počinje sutra u hali 3 Beogradskog sajma. Svečano otvaranje biće u petak, 14. oktobra u 14 časova, a manifestaciju će ovoga puta otvoriti Goran Vesić, gradski menadžer i Nj.K.V. princeza Katarina Karađorđević.

Foto: Promo
Foto: Promo

Naredna tri dana, u petak od 12 – 19 i za dane vikenda od 10 – 19 časova, posetioci će uživati u raznovrsnom programu na bini I sportskom terenu, zatim velikom broju nagradnih igara I takmičenja, druženju sa animatorima I likovima iz crtanih filmova I još dosta iznenađenja očekuje kako mališane tako I njihove roditelje.

Dok će se na bini neprestano smenjivati nastupi dečijih horova, pozorišnih predstava, folklornih društava, baletskih grupa i ostalih grupa dečijeg stvaralaštva, na sportskom terenu će se, pored predstavljanja školica sporta, voditi „prava borba“ među mališanima koji učestvuju u nagradnim igrama i raznim takmičenjima na Dečijem sajmu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Prvi put na sajmu biće postavljen Tatami poligon borilačkih sportova gde će se predstaviti borilački klubovi. Kao i svake godine, Saobraćajna policija se družiti sa decom i podučavati ih osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, zatim Žandermerija sa kojima prolaze posebnu obuku, a tu će biti i Vatrogasna brigada Beograda.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, na štandovima izlagača smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, dok roditelji na štandovima mogu dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste.
Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a preko 40 medija najavljuje i prati ovaj događaj.

Foto: Promo
Foto: Promo

Prijatelji manifestacije osamnaestog Polimark dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark, Frikom i Pufies.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here