Nasmejte se slatko: Otkrijte kakva je vaša svekrva na osnovu horoskopa

Nasmejte se slatko: Otkrijte kakva je vaša svekrva na osnovu horoskopa

SHARE

Ako želite da “ukrotite” svekrvu, dovoljno je da samo da znate njen horoskopski znak…

Foto: Pixabay/Free Images
Foto: Pixabay/Free Images

Ovaj tekst pre svega treba da vas nasmeje i zabavi, ali ne kaže se za džabe da u svakoj šali ima i istine… Otkrijte kakva je vaša svekrva uz pomoć astrologije:

OVAN
Stalno je u pokretu i voli da komanduje. Kad se iskali na suprugu i deci, na red dolazite vi, i tu pomoći nema. Jedino što možete da uradite je da ne obraćate pažnju na njene primedbe ili, još bolje, ne dozvolite da njena bude zadnja. Ne podvijajte rep, gledajte je u oči, a ako stvar izmakne kontroli, za svaki slučaj kupite zaštitnu kacigu. Ishod s njom je uvek neizvestan.

BIK
Ona će svakodnevno oko vas plesti nevidljivu mrežu, iz koje se nećete lako iskobeljati. Guraće nos u sve. Savetovaće vas o hrani, oblačenju, novcu, a bogami i o seksu. Govoriće vam da voli sve što volite i vi, a onda će, iza vaših leđa, pričati kako nemate ukusa. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni za milimetar. Preostaje vam samo da se nadate da će njena snaga ipak trajati kraće.

BLIZANCI
Ova žena ima jezičinu kojom svakog može da istera iz pameti. Prvo se lukavo pritaji, snimi situaciju, uoči vam slabe tačke, a onda napada. Melje sto na sat, koristiti najslikovitije izraze i meša se u apsolutno svaki aspekt vašega života. Od nje nikada nećete dobiti savet kako se čisti i sprema, pere ili kuva. Nju kućni poslovi ne zanimaju, pa o tome ne želi da priča ni sa vama.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar