Početna Zabava Zanimljivosti Najnovije generacije VOX Electronics klima uređaja

Najnovije generacije VOX Electronics klima uređaja

Da li se nekad zapitate kako smo ranije živeli pre genijalnog izuma, zvanog klima uređaj? Verovatno nismo ni svesni koliko nam klima olakšava život, ali je često zovemo u pomoć u ovim toplim danima.

Portrait Of Happy Couple Holding Remote Control Air Conditioner

Godinama smo daleko od vremena kada se i led topio od naših usijanih misli. Danas klima uređaje posedujemo u automobilima, bioskopima, školama, bolnicama… One su integrisane u sve sfere našeg života, a prizori taksi vozača sa mokrim peškirima oko vrata srećom pripadaju dalekoj prošlosti, jer imati klimu nije više luksuz. Međutim, nama nikad nije dovoljno! Toliko smo se razmazili, da i od naših klima zahtevamo da budu savršenije i da nam poput partnera stalno udovoljavaju. Uostalom, ko nas bolje poznaje od onih sa kojima delimo život?

Zahvaljujući modernim tehnologijama, više nam ni veze na daljinu teško ne padaju. Od svega i svih koje volimo, udaljeni smo samo jednim klikom na našem smart telefonu. Po istom principu funkcioniše i klima VOX Electronics, koju možemo da uključimo iz kancelarije i u vrelim letnjim danima učinimo povratak u porodično gnezdo bezbrižnim. Hladan vazduh voljene klime dočekaće nas kao najlepši zagrljaj.
Zahvaljujući opciji WiFi, ovaj magični uređaj nam omogućava da njime upravljamo gde god se nalazili, putem aplikacije AC Freedom sa svog mobilnog telefona, tableta ili računara. VOX klime imaju integrisan WiFi, pa za korišćenje ove funkcije nije potreban dodatni dongl.
Najnovije generacije VOX Electronics klima uređaja nude izuzetne performanse i mnogobrojne inovacije koje olakšavaju korišćenje i poboljšavaju kvalitet života. Sve VOX Electronics klime poseduju R410 ECO gas, koji je propisan od strane EU. Ovaj ekološki gas svrastava ove klime u više energetske razrede, A i A+, a to drastično utiče na smanjenje potrošnje električne energije.

Inovativna tehnologija i savremeni dizajn proizvoda omogućavaju i efikasniju uštedu potrošnje energije i čitavo iskustvo korišćenja klima uređaja praktično redefinišu. U ponudi su i inverteri koje odlikuje rad u ekstremnim uslovima, koji omogućavaju grejanje na temperaturama do -20C. Kada se dostigne zadata temperatura, potrošnja energije se smanjuje i do 30%.

VOX Electronics klime vode računa i o našem zdravlju i poseduju jonizator koji uništava štetne čestice iz vazduha, funkciju samo-čišćenja, LED display, pa čak i filtere sa vitaminom C, najboljim antioksidansom koji će obogatiti vazduh u prostoriji u kojoj boravimo. Zvuči neverovatno. Malo nas hlade, malo greju i još nam vazduh održavaju zdravijim – jednom rečju čine nam život lepšim! Da nas niko pogrešno ne razume, ali nama baš prija toplo vreme, jer živimo srećno i zadovoljno otkad je u naše živote ušla ova čudesna klima…

Jedini na tržištu vam nudimo 5 godina bezuslovne garancije, jer sa nama nema iznenađenja!

VOX Electronics jer živimo zajedno!

www.voxelectronics.com

Tekst: PR
Foto: Guliver/Thinkstock, PR

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here