Početna Promo Gorenje baby linija: Podelite sreću sa mladencima

Gorenje baby linija: Podelite sreću sa mladencima

Svi mi smo svesni lepote života kada u naš život uđu bebe. Ipak, toliko toga treba uraditi kada u porodicu stigne prinova. Pored puno radosti u život porodice polako stigne i dosta brige. Imajući u vidu potrebe porodice sa bebama i malom decom, kompanija Gorenje kreirala je posebnu Gorenje Baby liniju koja će mladencima sa bebama olakšati svakodnevnicu. Prednost ove kolekcije je u tome što su aparati kreirani tako da su laki za korišćenje, upotrebu i čišćenje.

U proteklih godinu dana, napravili ste veoma važan korak u životu – zakleli ste se jedno drugom na večnu ljubav. I evo, kao dlanom o dlan, već za koji dan slavite Mladence i to sa bebom koja je tu sa vama ili na putu. To znači da je pravi trenutak da se podsetite jednog od najsrećnijih momenata svog života, podelite tu sreću sa drugima i možda, budete za to i nagrađeni! Svi vi koji ste u prethodnih godinu stupili u bračne vode i koji, ovog 22. marta, proslavljate Mladence, imate priliku da učestvujete u nagradnom konkursu koji sa velikim uspehom već treću godinu za redom organizuje kompanija Gorenje.

Zadatak postavljen pred učesnike je izazovan – mladenci treba da se podsete svog najlepšeg dana tako što će neke od svojih najlepših fotografija sa venčanja postaviti na portalu www.srecanbrak.rs i pozvati svoje prijatelje da za njihovu fotografiju glasaju na ovom sajtu.

Zato, ne oklevajte. Glasanjem za fotografiju svojih favorita, prijatelji će pomoći mladom paru da osvoji vredne poklone iz asortimana malih kućnih aparata “Gorenja”. Još jedna dobra vest za mladence jeste da se glavne nagrade dodeljuju u pet kategorija. Pobednici će biti oni parovi čija fotografija osvoji najviše glasova, odnosno bude odabrana od strane stučnog žirija. Biće lepih iznenađenja i za vice-šampionske fotografije iz svake kategorije.
Koje su tačno nagrade u pitanju i u kojim kategorijama pročitajte na www.srecanbrak.rs.

Prethodnih godina na konkurs se prijavilo više stotina mladih parova iz cele Srbije, a mnogi od njih su nagrađeni „Gorenje“ kućnim aparatima. Ove godine, na sajtu www.srecanbrak.rs, osim foto-konkursa učesnici i njihovi prijatelji mogu pronaći različite sadržaje u vezi sa univerzalnim vrednostima bračnog i zajedničkog života koje će ih razonoditi, nasmejati, posavetovati i …nagraditi.

Suština praznika „Mladenci“ jeste da se obeleži dobar početak zajedničkog života, kao osnova za sve godine koje dolaze. Tu su i porodica i prijatelji, sa kojima se ovaj praznik proslavlja i koji pomažu mladim parovima koji se kuće. A kad parovi uređuju svoj životni prostor, jedna od najvažnijih i najzahtevnijih stavki je upravo opremanje doma. Važna je funkcionalnost i kvalitet svakog detalja, te su mali kućni aparati prava dragocenost.

Ima i onih, kod kojih se sreća zajedničkog života uvećala prispećem još jednog, najmlađeg člana ili pak onih, kod kojih se taj, najsrećniji događaj uskoro očekuje. Svima njima znači podrška koju pametni aparati mogu da obezbede pri brizi za bebu. Tako se, svakodnevni poslovi koji zahtevaju prilično vremena i energije, mogu obavljati brzo i lako, a vreme koje se uštedelo roditelji mogu posvetiti druženju sa bebom. Osim bebi kolekcije, tu su i uvek poželjni proizvodi za negu lepote kojima će se obradovati svaka dama.

Zato, bez obzira da li „Mladence“ proslavljate kao slavljenici ili gosti, da li poklone primate ili darujete, pronaći ćete mnogo toga interesantnog u ponudi Gorenja tokom meseca marta. Veliki broj ideja za praktične, originalane poklone za „Mladence“, pritom na specijalnom popustu koji traje od 1. do 31. marta, mogu se naći na www.gorenje.rs kao i u svim prodavnicama u kojima se prodaju Gorenje proizvodi.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here