Priprema, pozor, sad!

Priprema, pozor, sad!

SHARE

pampers 2 Priprema, pozor, sad!

Pampers M3 pelene za aktivnu bebu specijalno su dizajnirane da vašoj bebi pruže najveću moguću slobodu.
Počni sa istraživanjem!
Nekoliko meseci nakon rođenja, bebe su spremne da istražuju okolinu kroz pokret. Koliko god da traje dan, vaše dete je veoma aktivno i stalno je u pokretu: ono se savija, isteže i okreće nakon svih aktivnosti. A kolut unapred je njegova omiljena aktivnost.

Pampers M3 pelene za aktivnu bebu su anatomski oblikovane, meke poput pamučne tkanine i obezbeđuju malom istraživaču maksimalnu zaštitu dok uživa u potpunoj slobodi pokreta.
Studije su pokazale da kretanje novorođenčeta na više načina ima veliku ulogu u razvoju. Ne samo da je znak izrastanja u dete koje je prohodalo što mu pruža mogućnost da istražuje i saznaje više o svetu oko sebe, već je i glavni pokretač razvoja mozga.

Objašnjenje stručnjaka: „Kao odraslima, poznato nam je da fizičkom aktivnošću postižemo bolji tonus mišića. Na isti način, kada beba počinje da puzi i hoda, kretanje doslovno pomaže u izgradnji „moždanih mišića“. Veća fizička aktivnost aktivira nervne ćelije u mozgu i stimuliše ih da stvaraju neurološke putanje.“

Mekane pamučne Pampers pelene za aktivnu bebu anatomski se prilagođavaju što omogućava bebama da se slobodno kreću. To im pomaže da povećaju fizičku aktivnost ali i da se smanji rizik od isušivanja i iritacije njihove nežne kože. Takođe, pelene su rastegljive sa strane i do 10 cm, pružajući time fleksibilnost tako da, bez obzira na način na koji beba puzi, hoda ili se gega , pelena će biti udobna i neće je ometati. Budući da znamo da se pokreti bebe njenim rastom menjaju, imamo proizvod za svaku fazu razvoja. Beba već tokom ranog detinjstva ima slobodu pokreta dok je mama sigurna da se beba oseća udobno i suvo. Ukoliko se pelena dobro pokaže, onda su i mama i beba srećne.

Mališan koji se slobodno kreće i ćutljiva mama čine savršen istraživački tim!
Konačno možete da odete na željeni put, da berete cveće u bakinoj bašti, da idete na piknik ili, zašto da ne, zajedno vežbate!

Dodatne informacije o Pampers pelenama za aktivnu bebu potražite na stranici www.pampers.rs.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar