UKUPNO 10 ROSA ŠKOLA RODITELJSTVA ZA SIGURNOST PORODICE

UKUPNO 10 ROSA ŠKOLA RODITELJSTVA ZA SIGURNOST PORODICE

SHARE

ROSA škola roditeljstva slika za PR tekst 2 490x327 UKUPNO 10 ROSA ŠKOLA RODITELJSTVA ZA SIGURNOST PORODICE

Zahvaljujući velikoj podršci građana, Rosa voda je u saradnji sa Ministarstvom zdravlja nedavno otvorila još 5 škola roditeljstva, i to u Sjenici, Svilajncu, Srpskoj Crnji, Batočini i Bojniku.

Roditelji više od 750 beba i roditelja u pet gradova imaće podršku u najranjivijem periodu roditeljstva. Angažovani stručnjaci – pedijatri, ginekolozi, patronažne sestre i stomatolozi, će svojim dragocenim savetima roditeljima pomogati u njihovim novim i najzahtevnijim ulogama u životu.

ROSA škola roditeljstva slika za PR tekst 1 490x276 UKUPNO 10 ROSA ŠKOLA RODITELJSTVA ZA SIGURNOST PORODICE

Škole roditeljstva nalaze se u kompletno renoviranim i opremljenim prostorijama u domovima zdravlja, a stručnjaci koji rade u školama prošli su akreditovanu obuku Gradskog zavoda za javno zdravlje, koja je u skladu sa poslednjim profesionalnim standardima ove profesije. Kroz predavanja i vežbe, budući roditelji imaju priliku da dobiju proverene savete o trudnoći, ishrani i fizičkoj aktivnosti trudnica, porođaju i nezi bebe.

Otvaranje novih škola podržao je veliki broj građana, koji su kupovinom Rosa vode od 1,5L, od čije prodaje se izdvajao po jedan dinar, dali doprinos sigurnom roditeljstvu. Do sada je otvoreno ukupno 10 škola roditeljstva, a škole su u 2016. godini otvorene u Ubu, Požarevcu, Vranju, Kuršumliji i Surdulici.

Koliko je Rosa škola roditeljstva bila značajna za budućeg oca, najbolje svedoče reči Dragiše Milovanovića, polaznika Rosa škole roditeljstva u Ubu:

SHARE
Prethoni članakBez šećera, molim!
Naredni članakKOLIKO BEBE SPAVAJU?

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar