ŠTA SVAKA ŽENSKA TORBA MORA DA SADRŽI?

ŠTA SVAKA ŽENSKA TORBA MORA DA SADRŽI?

SHARE

merz torba ŠTA SVAKA ŽENSKA TORBA MORA DA SADRŽI?

Prosto je neverovatno šta se sve može naći u jednoj ženskoj torbi – od ogledala, ruža, maskare, pudera, do ključeva stana, punjača za telefon i kišobrana. Zato nas uhvati panika svaki put kada nešto hitno treba da pronađemo, pa u tim situacijama uglavnom ceo sadržaj torbe izbacimo napolje kako bismo pronašli ono što nam je potrebno.

Uglavnom ne razmišljamo previše o organizaciji stvari u torbi, pa kada krenemo na sastanak, umesto planera i olovke, sve što uspemo da pronađemo su hajlajter i minđuše koje smo usput skinule jer smo shvatile da su preteške. Ako se i vama događaju ovakve situacije, vreme je da se bolje organizujete. Donosimo vam 5 „must have“ stvari koje morate imati u svakom trenutku kod sebe, pored telefona, ogledala, ključeva i novčanika.

Crveni ruž

I same znate koliko je svaki dan nepredvidiv! Koliko puta vam se desilo da vas drugarice neočekivano pozovu na piće posle posla? Kako biste zablistale očas posla i svom izgledu dale dašak glamura, najbolje je da uvek sa sobom nosite crveni ruž. U zavisnosti od vašeg tena izaberite nijansu koja vam najviše odgovara, a ivice usana možete uokviriti olovkom za usta. U jednom potezu promenićete celokupan „Look&Feel“ i dobiti dozu sampozdanja koja vam je potrebna.

Šampon za suvo pranje kose

Postoje periodi kada smo toliko zatrpane obavezama, da jedva uspevamo da se probudimo i započnemo novi dan. Zbog užurbanog tempa, ne stižemo da posvetimo vreme svom izgledu, pa kada primetimo da nam kosa i nije baš čista, vežemo je u neformalan rep i tako zamaskiramo stvari. Međutim, nekada nas sačeka neodložan sastanak i moramo da budemo na visini zadatka. Zbog toga je dobro da u svojoj torbi uvek imate šampon za suvo pranje kose. Za samo par sekundi rešićete problem masne kose i dobiti savršen volumen i sjaj!

Za dobar osećaj i negovan izgled

Zbog užurbanog tempa života noću spavamo sve kraće, a događa se i da ne unesemo potrebnu dnevnu dozu vitamina i minerala u toku dana. Vremenom, ovakav način života se odražava na našu lepotu i na zdravlje. Kako biste imale dovoljno energije za sve dnevne izazove koji su pred vama, u torbi uvek imajte dijetetski suplement koji će obezbediti vašoj koži, kosi i noktima potrebne vitamine i mineralne. Jedan od takvih suplemenata su i Merz Spezial dražeje, koje sadrže jedinstvenu kombinaciju vitamina, minerala, mikroelemenata i ekstrakta proteina soje, zahvaljujući čemu obezbeđuju sve što je neophodno za svežu, zdravu kožu, jaku, sjajnu kosu i lepe, čvrste nokte. Merz Spezial dražeje sadrže specijalno odabrane i pravilno dozirane aktivne supstance da bi potpomogle prirodne, biloške procese našeg organizma. Samo dve dražeje dnevno učiniće da blistate.

Parfem

Šta bolje govori o ženskom stilu od parfema? Nijedan outfit nije kompletan bez mirisnih nota koji ga prate, zato uvek kod sebe imajte dobar parfem. On će vašoj pojavi dati poseban pečat, a sigurno će vas po njemu upamtiti. Izbegavajte jake mirise u dnevnoj varijanti, jer mogu proizvesti suprotan efekat. Nepisano je pravilo da parfem treba naneti na unutrašnju stranu ručnog zgloba, iza ušiju i na vrat. Na ovaj način uvek ćete mirisati lepo, a vaš miris će biti svež i postojan tokom celog dana!

Dezinfekciono sredstvo za ruke

Pored lepote, neophodno je misliti i na zdravlje. U sezoni virusa i gripa, potrebno je zaštititi se u svakom trenutku. Kada niste u situaciji da temeljno operete ruke, kao prva pomoć može poslužiti gel za dezinfekciju. On vam neće zauzeti puno mesta u torbi, a u svakom trenutku ćete biti zaštićene od bakterija, virusa i gljivica. U apoteci možete naći veliki izbor gelova koji pored dezinfekcije, pružaju i lep miris rukama.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar