5 NAČINA DA UBLAŽITE BOL U UHU

5 NAČINA DA UBLAŽITE BOL U UHU

SHARE

uho 5 NAČINA DA UBLAŽITE BOL U UHU1. Zagrejte flanelsku krpu ili tetra pelenu peglom, presavijte tkaninu, pa je držite pritisnutu na bolno uho.

2. Svaki put kada po lošem vremenu izlazite sa detetom napolje, obavezno joj stavite kapicu ili štitnike za uši.

3. Bebi starijoj od tri meseca smete da date propisanu dozu paracetamola ili ibuprofena.

4. Ako ste pobornik alternativne medicine, pre nego što date detetu homeopatski lek, posavetujte se sa svojim pedijatrom. Inače, homeopatija ima dobra rešenja za mnoge zdravstvene probleme najmlađih.

5. Ako i pored primenjenih metoda bol ne prestaje, a iz detetovog uha počne da curi tečnost, odmah ga odvedite kod lekara!

3 KOMENTARI

  1. Imam bebicu od 6 meseci,vodila sam je kod lekara,prvo joj je okce stalno bilo krmeljavo i gnojilo…koristila sam bornu kislinu acidiborici,kazu zapusen nosni kanal,procice…. nakon mesec dana ste srane je uvo procurelo…kao da ima gnojic,a oko se smirilo………dali su mi cefzil…a uvo su pogledali samo levkom…..da li je to ozbiljna infekcija….da li je opasno po sluh…proslo je 4-5 dana gnojic se smanjio,ali ga ima………..

  2. Postovana redakcijo moja beba zamolila bih vas da napisete nesto o bebama koje kad prelaze na cvrstu hranu pretezno imaju problema sa cvrstom stolicom.Koji su naj efikasniji nacini da olaksamo bebinu probavu i probleme sa zatvorom.unaprijed hvala

Ostavi komentar